2777
2789
به خودی خود نه  ولی خب دعواهایی که بخاطرش میشه باعث تعطیل شدنش میشه  کسایی که باور ندارن ...

اونایی که باور ندارن  از شنیدن و دیدن  واقعیات میترسن برا همین حمله میکنن بهش 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
تجربه نزدیک به مرگ نداشتم.ولی دوست دارم درموردش بیشتر بدونم.

من تو ایتا یه کانال دارم که یه مستند صوتی زندگی پس از زندگی داره که تجربه گرش اطلاعاتیه گفت به خاطر شغلم و سانسور نمی شد برم برنامه تلویزیونی ولی کتابش را چاپ کرده با سانسور  ولی این مستندش بدون سانسور که من هنوز وقت نکردم همش را گوش بدهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تاپیک زدم چرا برای سلامتی امام زمان دعا کنیم درحالی که خدا تا ظهور سالم نگهشون میداره سریع ت ...

جواب گرفتی یا نه؟

می خوام جوابت را بدم برای اینکه سوالی که برات پیش اومده باید به جواب برسی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

جواب گرفتی یا نه؟ می خوام جوابت را بدم برای اینکه سوالی که برات پیش اومده باید به جواب برسی

جواب بده لطفا

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
جواب بده لطفا

دیدم بچه ها جواب دادن

در کل دو تا دلیل داره

اول اینکه دعای سلامتی برای ایشان در وهله اول احساسات قلبی ما هست نسبت به امام زمانمون مثل وقتی که مادری می گه قربون بچم برم اینجا داره ابراز علاقه می کنه

دوم هم اینکه خدا همونطور که گفته حافظ جان امام زمان هست و ایشان را تا اون روز موعود حفظ خواهد کرد

اما امام ممکنه مثل سایر انسانها به بعضی بیماری های جزئی و سختی ها دچار بشن که دعای ما اینجا تاثیر داره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

من تو ایتا یه کانال دارم که یه مستند صوتی زندگی پس از زندگی داره که تجربه گرش اطلاعاتیه گفت به خاطر ...

مستند صوتی شنود 

من دو بار گوش دادم 

خیلی عجیبه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
من تو ایتا یه کانال دارم که یه مستند صوتی زندگی پس از زندگی داره که تجربه گرش اطلاعاتیه گفت به خاطر ...

من همشو گوش کردم ترسناک ولی عالی بود

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...