2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا امروز کسی برنامه شو دیده؟ من خیلی دوسش دارم ولی همیشه وقت نمیشه ، مثلاً امروز مامانمو برده بودم دکتر نشد ببینم 🙁

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
والا من تاپیک زدم چرا برای سلامتی امام زمان دعا کنیم درحالی که خدا تا ظهور سالم نگهشون میداره سریع ت ...

دعا برای ایشون در اصل گشایش کار برای خودمونه 

گره های عالم به دست ایشون باز میشه و با دعا برای سلامتی و تعجیل ایشون کمک به خودمون فراهم میشه

خداوند به واسطه ی دعا به خلقش نگاه ویژه ایی دارند

حالا امروز کسی برنامه شو دیده؟ من خیلی دوسش دارم ولی همیشه وقت نمیشه ، مثلاً امروز مامانمو برده بودم ...

من ندیدم.ولی یکی برام تعریف کرد.یه آقایی بود بخاطر مشکل قلبش تجربه داشته.

والا من تاپیک زدم چرا برای سلامتی امام زمان دعا کنیم درحالی که خدا تا ظهور سالم نگهشون میداره سریع ت ...

به هرحال ایشون هم انسان هستن و ممکنه از طرف دشمنان تهدیداتی به جونشون بشه یا ازاینهمه گناه و جنایت در دنیا روحشون متاثرو غمگین  بشه از طرفی این دعاها و نیات یعنی من به یاد امام زمان هستم و اینکه من نوعی بیشتر مواظب اعمالم باشم و اینکه اینکار ثواب و پاداش داره و از طرفی باعث میشه ایشون هم برای ما بیشتر دعا بکنن 

من ندیدم.ولی یکی برام تعریف کرد.یه آقایی بود بخاطر مشکل قلبش تجربه داشته.

حتما تکرارشو میبینم ، پارسال برنامه شو نصب کردم که کم کم همه قسمتا رو ببینم ولی فرصت نشد ، واسه همین امسال میخام سعی کنم ببینم نذارم واسه بعد ، خدایی بعضی تجربه گرا خیلی عالی توضیح میدن

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏