2777
2789

سلام خانما من خودم تقریبا ۲۰ پسری که دوسش دارم ۲۵

یه مدت ما با هم رفت آمد داشتیم کلا شاید ۳ یا ۴ بار بعد یه بار ایشون سر من داد زد و ما قطع رابطه کردیم بعد ۳ ماه ایشون اومد معذرت خواهی کرد و منم یه فرصت دیگه دادم و دوباره یه چند ماه با هم رفت آمد داشتیم تا ایشون وسط مراسم تولد من بلند شد رفت خیلی بی دلیل با این که من از قبل گفته بودم اگه مثلا اون تاریخ نباشه به خاطرش یه روز دیگه میگیرم، بعد از اون اتفاق من رابطه مو با ایشون قطع کردم که البته فقط به دلیل این نبود خیلی کارای دیگه بود که نادیده گرفته بودم…

برای آروم شدن دل و رسیدن به عشقم دعا میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک مشابهت زدم 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

ما از اول جفتمون همو دوست داشتیم ولی به زبون نیاورده بودیم البته یه بار ایشون بعد معذرت خواهی گفت من نتونستم فراموشت کنم.

الان بعد ۱۰ ماه ایشون برگشته میگه ببخش آدم میشم گفتم من نمیتونم اعتماد کنم باید با خانواده بیای خواستگاری نشون بیاری میگه قبوله

از طرفی میگم ما از لحاظ خانوادگی و مالی و همه چی خیلی بالاتریم ایشون هیچی نداره حتی ماشین و ما خانوادگی چند تا ماشین و اینا خودمم برا تحصیل قراره برم خارج کشور

از طرفی هم میگم یه فرصت بدم پسر خوبیه هم دوسش دارم هم اهل هیچی نیست سیگار و اینا، کاریه باشگاه میره

بازم ته دلم میترسم همه چیو خراب کنه

انگار اولش که آشتی میکنم خوبه بعد دو ماه سرد میشه

حالا شما جای من بودین چیکار میکردین؟

اون خیلی چیزایی رو که نادیده گرفتین بدیهای ایشون بوده 

دقیقا به خاطر کدام خوبیهاشون بوده که ارزش داشته اونا رو نادیده بگیرین ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
فقط سرت داد زد تندی قهر کردی😳

فقط داد نبود 

دادش که تو کافه طوری همه شنیدن آبروم رفت 

یه بار بهم گفت دیگه نمیخوام ببخشید ببخشید زر زرهاتو بشنوم سر این که من براش کادو خریده بودم