2777
2789

اول خودم بگم 

آغاز شال ۱۴۰۲ با کرونا برای ما آغاز شد تعطیلات تو خونه بودیم تیرماهش با  پاره شدن دیسک گردن مامانم همراه بود‌

مهرماهش با عمل دیسک گردن 

آذر ماهش با یه کلاهبرداری😂

ناشکر نیستم خدایا شکرت

تو همه این اتفاقات بزرگ شدم رشد کردم تجربه کسب کردم کلی خندیدم کلی  گریه کردم  کلی کتاب خوندم عشق ورزیدم زمین خوردم  حتی به پایان حیاتم فکر کردم ولی همش گذشت و نتیجه این شد 

یه دختر قوی که تو اوج تنهایی هاش فقط خدا رو داشت 

🫂 فقط هشت روز دیگه مونده به پایان این سال ودر مجموع من از خودم راضیم💕🥲

شما بنویسید برام🖍📒

خلاصش میکنم تو یه کلمه گی بود🥲👍🏼

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

دلم میخاد امسال یا من محو شم یا زودتر امسال تموم شه محو شه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال بزرگ بود

پر از اتفاقات خوب و بد

تهش دراماتیک تموم شد اما کلی از آرزوهام برآورده شد

خدایا شکرت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

جالب نبود... هیچ اتفاق خاصی ام نیوفتاد.. تکرار مکررات.. یه سال مزخرف مثل بقیه سالا

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

یه سال بزرگ بود پر از اتفاقات خوب و بد تهش دراماتیک تموم شد اما کلی از آرزوهام برآورده شد خدایا ش ...

امسال برا من یه حس درد و درمون داشت حس غریبی داشت باعث شد از کوچک ترین چیز های دور برم لذت ببرم بیشتر ببینم بیشتر سپاسگزار باشم💕

بهار و تابستون همش سرکار بودم و اینکه موهام کراتینه کردم 

تابستون مریضی مادرم شروع شد داداشم سکته قلبی کرد 

شهریور آزمون استخدامی دادم 

۱۹ شهریور اتمام کارم بود

مهر بدترین ماه امسالم شد 

آزمون قبول نشدم 

مادرم از دنیا رفت 

و از مهر تا به الان اینگار همه چی متوقف شد 

خدایا راضیم به رضای تو 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
امسال برا من یه حس درد و درمون داشت حس غریبی داشت باعث شد از کوچک ترین چیز های دور برم لذت ببرم بیشت ...

شکرگزاری در برابر این همه لطف و محبت بی انتهای خدا خیلی حس خوبیه

خدایا هزار بار شکرت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بهار و تابستون همش سرکار بودم و اینکه موهام کراتینه کردم  تابستون مریضی مادرم شروع شد داداشم س ...

مادر یه موجود  غیر قابل توصیفه

واقعا نمیدونم چی بگم بهت فقط میتونم برا شادی روحش صلوات بفرستم 

ولی به این فکر کن اگه مادرت بود راضی به این احوالت بود؟ 

قطعا نه 

میدونم سخت داغ عزیز دیدن کمر شکنه اما به اطرافیانت نگاه کن که چشم امیدشون به شماست