2777
2789

این جاریم خیلی خوشبخته

زندگی شون عالیه 

بچم از نظر رفتاری منطورشه

میگه چطور اونا اینقدر تفریح میرن 

مثلا بچه هاشون قرار بود برن اردو باغ گلها 

این زن و شوهرم وسایل تفریح جمع کردن و رفتن 

اونجا و فقط بچه های اینها بودن که مادر و پدر همراه شون بود 

بچه هام با اینا افتادن توی یک مدرسه 

هر روز  کارای اینا جلوی چشم شون هست 

چی بگم 

دلم خیلی گرفته چون منم حق داشتم خوشبخت باشم 

نمیگم شوهرم بده 

واقعا درآمد خیلی عالی و حتی ظاهر و هیکل خیلی خوبی داره ، اما من از روز اول زندگی دلم باهاش نبود 

به اجبار پدر و برادرم باهاش ازدواج کردم خودشم میدونست  دوستش ندارم ! 

پسر عموم هست ، ما یک روز توی این زندگی ۱۴ ساله روز خوش نداشتیم ، من اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام 

حتی رابطه ما با زور و اجبار فیزیکی شوهرم اتفاق میوفته اگر نه من اصلا تن نمیدم به رابطه زناشویی 

خیلی ناراحتم که خواهرام تونستن با آدمی که میخوان ازدواج کنند اما من چون پسر عموم خواستگارم بود و بابام حرف برادرش براش سند بود و مادرم جاریشو دوست داشت به اجبار به اینا شوهرم دادن ( خالم مادر شوهرمه و جاری مامانم هم هست ) 

من درسم خوب بود حقم بود درس بخونم و خوشبخت بشم با یه آدمی که دوستش داشته باشم 

خیلی کینه دارم تو دلم 

از خانوادم و برادرم و مادر پدرم متنفرم 

از خدا می‌خوام همیشه که زندگی هاشون پر از درد بشه مثل خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اجبار بوده چرا بچه دار شدی  ؟ بچه اجبار حالیشه؟ چون تو بهت ظلم شده بچه نباید شاد باشه ؟ شاید اگه این نمیومد خواستاریت زن یه معتاد میشدی از کجا معلوم با یکی دیگه خوشبخت میبودی

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

خودت دل ندادی به زندگیت نخواستی کینه و نفرتت به مرور به عشق و محبت تبدیل بشه، ادم با هم خوابگاهیش بعد از 4 سال مانوس میشه شما بعد 14-15 سال هنوز یه انس و الفت ساده بینتون نیست یعنی که باید به زور با شوهرت که تازه پسرعموت هم هست رابطه زناشویی داشته باشی؟؟!! 

خیلی وقتا ما خودمونم کمتر از بقیه مسبب بدبختیامون نیستیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

لطفا بیا و از فردا با شروع ماه رمضون عوض شو، خدا کمکت میکنه ، مهرش به دلت میفته ، یه فرصت بده ، از گذشته بیا بیرون

کینه خودتو و ذهن بچه ها رو مسموم میکنه به اینده اونا فکر کن ، به خدا روی زندگی زناشوییشون اثر میذاره رو اینده عاطفیشون اثر میذاره

اگه فرصت بدی و گذشته رو بریزی دور ، زندگی بهت برمی گرده ، شوهرت رو میبینی 

بنظرم کار خوبی نیس که با بچه بری اردو،کار اونا اصلا جالب و درست نبوده،بچه ها باید با هم باشن نه با خونواده،اینو به بچت بگو و بگو که این اردو برای شماست نه مامان باباها،بعدا اگه بخای هی خودتو با بقیه مقایسه کنی هزاران زن و شوهر هستن که زندگیشون از ادم بالاتر و بهتره،ایتجوری ک نمیشه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
دیگه بعد۱۴سال محض رضای خدا کوتاه بیا و زندگیو برای شوهر و بچت اینقد جهنم نکن 

دلم دست خودم نیست 

دوست نداشتم نسبت به شوهرم طوری نیست که بی تفاوت باشم که بتونم فیلم بازی کنم 

در حدی هست که نمیتونم حضورش رو تحمل کنم 

برام دعا کنید 

شما بارداری دفعات اجابت میشه 

از خدا بخواه یا عمر منو بگیره یا شوهرم یا طلاقم بده 

خوب چرا دل به دل شوهرت نمیدی؟ خیانت کنه خوبع؟ بچه داری عشق بده به زندگیت ببین خودتم راحت تری 

ی طوری باش بچه‌هات حسرت نکشن ک چرا اونا اینطوری هستن ما اینطوری 

سعی کن بخاطر بچه هات رفتار خوبی داشته باشی