2777
2789

نذاشت اونطور که دوست دارم نه توی مجردی نه توی متاهلی زندگی کنم نه اون ن بابام...حتی اجازه زدن لاک نداشتم..

میگم خب جدا زندگی میکنم و مستقل میشم بازم جلومو میگیرن..

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مشکل تورو دارم !

برام دعا کن دعوا کردم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

چطور باید باهاشون برخورد کنم من دیگه بچه نیستم و یه مادرم...واقعا شورشو درآوردن‌..خودشون اون کارایی که به من میگن انجام نده رو انجام میدن حتی بدتر ازونا ولی به من اجازه نمیدن..حتی از کارای بدی که خواهرا و برادران میکنن چشم پوشی میکنن و به اونا بیشتر توجه میکنن ولی من نه..اونا هم استقلال بیشتری دارن

...
آخه کسی کندکذاشته لاک بزنی میذاره تنها زندگی کنی بنظرت متاهلی؟ شوهرت چطوره

آخه عزیزم با خواهرای کوچکترم این رفتارو ندارن فقط من انقدر محدودم..شوهرم اصلا آدم نیست

...
خب هنوز زوده بنظرمن ،اول برو سرکار بعد کامل جداشدی تاموقع هم پول دستت میاد بهترمیشه اوضاع،چندتابچه د ...

خب میخوام خونه جدا اجاره کنم فعلا میتونم خونه جدا برم...ازونجا میرم سرکار...یه بچه دارم آره فعلا با خودم

...