2777
2789

نشد جوابت بدم 

فعلا من داشتم راجب حماقت بعضی دخترا حرف میزدم راجب پسرا تجربه ای نداشتم که بیان کنم...شما از اونایی که خیانت زن برات اشکال ندارد ولی مرد خیانت کنه میخواهید اعدامشون کنید. زن و مرد هرزه به یک اندازه حال بهم زنن هی نخواه از یه جنس دفاع کن توهم فرقی با مردپرستا نداری 

شیدا 🤍🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشد جوابت بدم  فعلا من داشتم راجب حماقت بعضی دخترا حرف میزدم راجب پسرا تجربه ای نداشتم که بیان ...

مرد و زن خائن لایق مرگن ، من هرگز از جنسیتی دفاع نکردم حرفم اینه چرا اونقدر که این رفتارا را برا دخترا زشت میدونید برا پسرا نمیدونید 

مرد و زن خائن لایق مرگن ، من هرگز از جنسیتی دفاع نکردم حرفم اینه چرا اونقدر که این رفتارا را برا دخت ...

قبول دارم برای پسرا انگار اشکال نداره ولی دخترا که اینو میدونن کمتر بها بدن به پسر اخه مگه پسرا چی دارن آنقدر پرروشون کردن من دیدم اطرافم آنقدر چندتا دختر سر یه پسر لاشی دعوا کردن بعد پسره گفت اشکال ندارن نیاز ج.نسی همتونو برطرف میکنم😑وای آخه چی بگم به حماقت بعضی دخترا 

من چون خودم رابطه نداشتم خیلی زورم میاد یه دختر خودشو در این حد پایین بیاره و ازش توقع ندارم شایدم نظر من اشتباست ..نمی‌دونم 

شیدا 🤍🦋
بله ،ناراحتم

باور کن من اصلا قصدم ناراحت کردن تو نبود، فکر میکردم که با اون جنسیت خوشحال تری، وقتی به چیزایی که تعریف میکردم می خندیدی دلم نمیومد که واقعیت رو بگم و جلوی خنده هات رو بگیرم

باور کن من اصلا قصدم ناراحت کردن تو نبود، فکر میکردم که با اون جنسیت خوشحال تری، وقتی به چیزایی که ت ...

@quietgirl2  

@niniyar_3  

سلام ایشون آقا هستن ولی زدن خانم و مزاحم خانم ها میشن اسی خودش نمیتونه تگ کنه ازش اسکرین داره  که تو تاپیکهای مربوط به خانمها حرف های زشت زده و تو خصوصی هم اعتراف کرده که آقا هست گزارش هم داده ولی هنوز تعلیق نکردین لطفا پیگیری کنین