2777
2789

من تمومه کارم ...فقط یه کارت پرپول میخوام برم بازارگردی و خرید😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز شروع نکردم🤒

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خیلی کار دارم،وقت هم ندارم،تا دوشنبه هم باید برم سر کار،خدا کمک کنه روزه گرفتن هم برام نسبت به کار خونه اولویت داره،بدبختانه آخر هفته هم مراسم ختم دعوت هستم،هیچی دیگه خانه تکانی اساسی نخواستم فقط خونه جمع بشه موقع سال تحویل کلاهم رو ميندازم هوا

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

کم مومده مال منم از جمعه شروع میکنم تا دوشنبه تموم کمم که سه شنبه میریم شهرستان تا ۴ فروردین

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خونه اى كه هميشه تميز ميشه چه احتياجى به خونه تكونى عيدداره اصلا درك نميكنم خونه تكونى عيد رو 

همیشه خونه تمیزمیکنم ..ولییی مال عیدیه چیزه دیگه اس نمیدونم چرا جالب همسرم میگه بهاروآوردی خونمون ..میگه واقعا حس میکنم ..منم بخاطراین زندگیموزیرومیکنم برای بهار

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .