2777
2789
عنوان

عمل زاویه سازی بیکینی

296 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان

لطفاً اگر کسی انجام داده اطلاعات بده

هم در مورد هزینه ش و هم دوره نقاهتش

بعد از زایمان طبیعی واقعا جواب می ده این عمل

وقتی واژن از نظر ظاهری از فرم خودش خارج شده

مرسی ازتون

دست بردارین تورو خدا 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داریم ب کجا میریم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

دقیقا به چه دردی میخوره؟

موندم اگه به یه مرد بگی برو اونجا تو زیبا کن میره؟ یا با لفظ میخوای بخوا نمیخوای به شخمام صحنه رو ترک میکنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

والله خواهر ما به ظاهرمون که مشخصه هم دست نمی‌زنیم چه رسه به اونجا که ....

همین کارارو میکنید که مردا فکر میکنن کی هستن که زنا به خاطرشون اینجوری با خودشون میکنن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دقیقا به چه دردی میخوره؟ موندم اگه به یه مرد بگی برو اونجا تو زیبا کن میره؟ یا با لفظ میخوای بخوا ن ...

به خاطر کسی نیست دوستم

ظاهر هر عضوی از بدن که مشکل داشته باشه و بشه با عمل بهترش کرد، خب چرا انجام ندیم؟

دقیقا به چه دردی میخوره؟ موندم اگه به یه مرد بگی برو اونجا تو زیبا کن میره؟ یا با لفظ میخوای بخوا ن ...

خواهر الان دیگه مردا هم درگیرن هر جا میری تبلیغ افزایش طولو قطرو سایزو اینارو میبینی🥴🤣

نمردیم فهمیدیم یه سری هم پایینمون داریم که باید براش زاویه سازی و پروتز و لیفت و چمیدونم‌ چی انجام بدیم 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
والله خواهر ما به ظاهرمون که مشخصه هم دست نمی‌زنیم چه رسه به اونجا که .... همین کارارو میکنید که مر ...

به خاطر کسی نیست 😔

زایمان طبیعی این عوارض ها رو داشت

به خاطر کسی نیست 😔 زایمان طبیعی این عوارض ها رو داشت

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم فقط یه کم احساس میکنم زیادی گشادم😁

ولی جرات نمیکنم برم عمل کنم که تنگ بشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم