2777
2789
عنوان

ماه مهمانی خدا🌝❤️

173 بازدید | 19 پست

سلاممم دوستان😇

بالاخره رسید ماه مبارک رمضان😍

ماه بندگی،ماه عاشقی،ماه مهمانی خدا (:

حس خیلی قشنگی که موقع سحری 

دعا اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ.. و موقع افطار اللَّهمَّ 

ربَّ‌النُّورالعَظیم.. و صدای دلنواز اذان به گوش میخوره

و حس سبکی و آرامش خاصی به آدم میده

نماز و روزه های همه عزیزان قبول حق باشه🤲🏻

ما رو هم از دعای پر خیرتون بی نصیب نکنید🌹

در پناه حق باشید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربنا ی دم افطار که نگووووو..همه برای هم دعا کنیم انشاءالله زندگی هممون پر از خیر و برکت بشه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

حلول این ماه مبارک و پر برکت بر همه مبارک باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ

حسبی الله ونعم الوکیل😘 اگه یه بار با موی خیس که بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن

پس ب چی اعتقاد داری مسلمون

تو مملکتی که زنا و بچه ها تو آشغالا دنبال غذا میگردن و گرونی و نداری بیداد میکنه همه روزه ان اتومات.یه عمر دروغو اعتقادات اعرابو بهمون تحمیل کردن.هرکسی بخودش ربط داره ب چی معتقد باشه.شما بگیر برو بهشت من جهنمو بیشتر دوس دارم.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

خدا همه بنده هاشو به این ماه دعوت کرده  دعوت خدارو قبول کن پشیمون نمیشی

خدا رو با تموم وجودم قبول دارم.و بندگیشو میکنم.ادم باید انقد پاااک باشه زیونو روزه بده چشمو روزه بده وگرنه غذا نخوردن هنر نیست.هرکس اعتقاد خودشو داره و ب خودش مربوطه

تو مملکتی که زنا و بچه ها تو آشغالا دنبال غذا میگردن و گرونی و نداری بیداد میکنه همه روزه ان اتومات. ...

من کاری ب مملکت ندارم. مملکت جدا   خدا جداست.  اینکه خدا رو قبول نداری تقصیر مملکت ننداز   تو روزه میگیری واسه خودت خدای خودتونه واسه ریس روعسا

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
من کاری ب مملکت ندارم. مملکت جدا   خدا جداست.  اینکه خدا رو قبول نداری تقصیر مملکت نن ...

خدارو قبول دارم.اعتقاد ب این داستانا ندااارم.و برای خودم دلیل دارم و ب خودم مربوطه عزیزم.من سنت اعرابو نمیپزیرم.من از نسل کوروشم.روز بخیر🤚