2777
2789

اولا بگم با ترکیه دانشجوییم و ایران نیستیم ولی تمام این افراد مذکور تو بحثم ایرانین 

خانما من امروز دوست پسر دوستمو دیدم با یه دختر نشسته بود از پشت خیلی شبیه دوستم بود به خدا رفتم از پشت بغلش کردم دیدم ااا یکی دیگست و یه دختریه فول جراحی زیبایی و ژل و ... پلنگ واقعی و اینکه معروفه تو دانشگاه به چیزای بد البته ! 

بعد دختره گفت وای ترسیدم وای وای گفتم عزیزم کاریت نکردم که بغلت کردم فقط اشتباه گرفتم ببخشید 

زنگ زدم دوستم جای دقیقشونو گفتم بهش اونم تو دانشکده بود اومد خلاصه بهم زدن و حرفای بدی بین دخترا پیش اومده 

مادر پلنگه رفته کلانتری شکایت کرده دوستمو خواستن کلانتری 

من افتادم به گوه خوردن کاش نمیگفتم ....

از یه طرفم میترسم پسره و اون پلنگه بیفتن همه جا رو پر کنن که فلانی یعنی من خیلی خاله زنکمو و نخود تو دهنم خیس نمیخوره و خبر چینمو ... وایییی 

مامان اون پلنگه اگه این پشتکار رو که توی شکایت مردم داره توی تربیت پلنگش داشت خیلی بهتر بود 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

به چه جرمی ازش شکایت کرده ؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم خوب کاری کردی 

رسم رفاقت رو بجا اوردی نگران حرفه پلنگه و اون پسره خائن نباش هرچی بگن دارن کار خودشونو ماست مالی میکنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀