2777
2789
عنوان

کار با این شرایط میرفتید ؟؟؟؟

1190 بازدید | 32 پست

بیمارستان از ۷و نیم تا یک و نیم با بیمه و حقوق وزارت کاری گاهی هر سه ماه یه پولی غیر حقوقت میدن که خدمات میگن بهش میتونی از خدمات بیمارستان استفاده کنی سرویس هم از سرکوچمون داره تا خود بیمارستان مترو هم میتونم برم اگه سرویس نباشه خیلی مترو نزدیکه هم به بیمارستان هم خونمون کارشم احتمالا تو پذیرش باشه یا تو بخش منشی باشی حقوقش ده به بالاس احتمالا . قبلا اونجا کار میکردم سر یه شرایطی اومدم بیرون الان بهم گفتن دوباره برگرد برم به نظرتون ؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شک نکن خوبه

همین که محیط خراب نیست یا کار سختی به اون صورت نداری هم تایم و حقوقت خوبه من بودم میرفتم 

ولی من چون خودم منشی گری و پذیرش دوست ندارم نمیرم ولی اگر مشکلی نداری عالیه 

شک نکن خوبه همین که محیط خراب نیست یا کار سختی به اون صورت نداری هم تایم و حقوقت خوبه من بودم میرفت ...

منشی گری تو بخش ها یه کم سخته باید دائم تو بخش ها بچرخی و تشکیل پرونده و ترخیصی ها و بستن پرونده فوتی ها و کامل کردن مدارکشون و یه سری فرم پرکردن پرونده هاس 

منشی درمانگاه هم نوبت پزشک مورد نظر رو میزنه سیستم و ثبت میکنه فیش میده اگه برم یکی از این کاراس 

بچه ها من وضعیت مالیم بد نیس همسرم خیلی دوس نداره کار کنم خونه و ماشین داریم همسرمم بازنشسته شده حقوقش تقریبا ۲۱ تومنه یه خونه هم داریم دست مستاجره یه کرایه هم میگیریم از اونجا یعنی نیاز مالی اونجوری ندارم ولی تا وقتی بیمارستان کار میکردم یه حس استقلال و حس خوب تو اجتماع بودن داشتم جایگاه اجتماعی داشتم اونجا به هر کی یه کمکی میکردم برام کلی دعا میکرد که چقد حالم خوب میشد میخوام بگم برای پولش نیس اگه برم برای حال خوبشه 

منشی گری تو بخش ها یه کم سخته باید دائم تو بخش ها بچرخی و تشکیل پرونده و ترخیصی ها و بستن پرونده فوت ...

قبل از اینکه بری با بقیه شغل ها یکم مقایسش کن ولی قطعا اینو میتونم بهت بگم بشینی با هم رده های این شغل مقایسه کنی هم تایمت خوبه هم حقوق هم مزایا هم محیط آزار دهنده نیست اگر رفتی بنظرم کیس خوبیه اگر بحث سختی کارته بقیه شغل ها با تایم بیشتر حقوق کمتر هستن سختی کارت هم بنظرم به جون بخر چون بقیه بدترن

بچه ها من وضعیت مالیم بد نیس همسرم خیلی دوس نداره کار کنم خونه و ماشین داریم همسرمم بازنشسته شده حقو ...

اتفاقا نیاز هم نداری به پول برو تو که نمیدونی زندگی چطور بشه شاید نیاز پیدا کردی حداقل برای خودت

حداقل کم کم اینه هرچی دوست داشته باشی برای خودت میخری روی کلاس کاری و روحیه خودتم تاثیر میزاره اصلا فکر نکن فقط بحث پوله 

تازه بحث پولم هست کجا پول خودت باشه دست خودت کجا شوهرت بده حالا اصلا بگو پول زیاد 

من بودم دوراهیم بین کجا برم بود نه اینکه برم یا نرم اشتباه نکن خونه موندن روانی میکنه ادمو 

منم سر کار میرفتم مدتیه بخاطر یک سری مشکل خونه موندم شاید به چشم نیاد ولی داخل خلق خو و روند زندگیم میبینم مه چقدر حالم بدتر شده چه برسه برای کسایی که از اول کار کردن بعد بمونن بدتره