بیمارستان از ۷و نیم تا یک و نیم با بیمه و حقوق وزارت کاری گاهی هر سه ماه یه پولی غیر حقوقت میدن که خدمات میگن بهش میتونی از خدمات بیمارستان استفاده کنی سرویس هم از سرکوچمون داره تا خود بیمارستان مترو هم میتونم برم اگه سرویس نباشه خیلی مترو نزدیکه هم به بیمارستان هم خونمون کارشم احتمالا تو پذیرش باشه یا تو بخش منشی باشی حقوقش ده به بالاس احتمالا . قبلا اونجا کار میکردم سر یه شرایطی اومدم بیرون الان بهم گفتن دوباره برگرد برم به نظرتون ؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا نیاز هم نداری به پول برو تو که نمیدونی زندگی چطور بشه شاید نیاز پیدا کردی حداقل برای خودت حد ...
خودمم کار کردن تو بیمارستان رو دوست داشتم راست میگی منم از وقتی اومدم نشستم خونه احساس پوچی و بی فایده بودن میکنم از وقتی اومدم بیرون هر وقت رفتم بیمارستان بهم گفتن برگرد این سری هم رفته بودم رئیس درمانگاه گفت چرا برنمیگردی دختر یه درخواست بنویس بدیم ریاست امضا کنه برگردی
اسی جون شما از اب پیاز برا دویش اسافاده کردی نتیجه دیدی ؟ چندماه زدی کلا
نه عزیزم برای من خیلی جواب نداد ریزشم رو کم کرده بود اما رویش خاصی ندیدم پیاز قرمز گرون شد ،کیلو ۸۰ تومن شده بود بعد باز گیر نمیومد دیگه نزدم الان دوباره شروع کردم حنا گذاشتن خیلی خستم کرده این کله . نمیدونم چه گلی بگیرم سرم که چاره باشه
ای بابا توام پلی کیستیکی ؟ کف سرت مشخصه کجاهات ریخته ؟ مال من فرقم و وسط سرمو پشت سرم . هفته ای چندب ...
نه پلی کیستیک نیستم همه آزمایشامم نرماله هر سال چند بار آزمایش میدم همیشه میگن همه چی خوبه هورمون هام نرماله قرص اهن و ویتامین دی هم چند ماهه استفاده میکنم جفتش رفته بالا الان روزی ۲۰ تا ریزش دارم حموم برم شاید نزدیک ۴۰ تا بشه یا سی و خورده ای یه روز درمیون پیازو میزدم یک ساعت میموند میشستم
یعنی حس نکردی یا ندیدی موهای ریز ریز حلو خط رویش پیشونیت دراومده ؟؟؟
نه چیزی حس نکردم ولی یه کاربر تو همین نی نی سایت با پیاز قرمز نتیجه خیلی خوبی گرفته بود وسط سرش کامل خالی بود تو یک ماه کلی تغییر کرده بود فرق سرش پلی کیستیک هم بود