جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ما یه کاری کردیم. یه اسباب بازی رو که کوکی بود داخل وان میچرخید، اون قسمت رو کندیم چسبوندیم کنار سنگ توالت ، وقتی جیش میکرد حرکت میکرد اون اسباب بازی.. کم کم عادت کرد. امیدوارم تونسته باشم برسونم منظورمو
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
ای بابا من میترسم ب مثانه اش فشار بیاد بخدا خستم میگم جسمش آسیب نبینه از اون ور هم داره با رو ...
اره منم استرس سنگ کلیه وایناشو دارم
ولی خب با داد وبیداد درست نمیشه
میتونی یه برنامه روتین هم درست کنی شبیه استیکر بچسبونی به دیوار که هر روز صبح به ترتیب انجام بده و برچسب بگیره
من خودم قطار میشم یا میگم من دستشویی دارم بیا مسابقه بدیم واین حرفا
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏