2777
2789

از قبل تایپ کردم تند تند میزارم براتون 

من گاهی برای کمک خرجی به زندگیم میرم تمیز کاری خونه انجام میدم 

دیروز خونه ی یه خانوم جوان بودم 

دختر خانومه ۲۰ سالش بود 

خیلللللی قشنگ بود 

موهای خیلی بلند و طلایی رنگ شده داشت 

که تقریبا ۱۵ سانت از موهاش خرمایی بود و از ریشه در اومده ، شغل همسرش هم همسرش قاضی دادگاه بود ولی سرمایه دار هستند 

خانومه حامله بود ، دوتا پسر ۳ سال و ۲ ساله داشت 

خونه شون هم بالا شهر بود 

خانوما زندگی شون هرچی بگم لوکس بود بازم کم گفتم 

خونه ویلایی و بزرگ، ۱۰ تا اتاق خواب داشتن 

تو تمام اتاق ها حمام و دستشویی بزرگ و خوب و اتاق لباس و کمد بود 

یعنی داخل هر کدوم از این ۱۰ اتاق اتاق لباس و کفش و این چیزا بود 

این کار رو یکی از دوستانم توی شرکت جذب نیرو کمکی منزل بهم معرفی کرد و گفت قرار دادی نیست چون قراره یک هفته بری فقط 

اول که رفتم داخل خدمتکارش اومد در رو برام باز کرد رفتم داخل حالا من تعجب که خدمتکار داره چه لزومیه من بیام !! 

ادامه پست بعد از قبل تایپ کردم 

دنیا چو رباط و ما بر اون میهمانیم پر غُره نشو که ما بر آن می‌مانیم ، بسی تیر و اردیبهشت و دی ماه بیایند که ما خاک باشیم و خشت

اومدم رمان مرفهین بی درد بخونم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم تو و رفتم توی سالن 

همین دختر جوان نشسته بود من که رفتم جلوی من ایستاد و سلام کردیم بهم 

بهم گفت خوش اومدی عزیزم 

نیرویی که برای تمیز کاری خونه باهاش قرارداد بستیم و همیشه تمیز کاری خونه رو انجام میده رفتن شهرستان برای خاکسپاری بستگانش برای همین خواستم برای مدت چند روز شما بیاین بجای ایشون 

شما قراره یک هفته برای تمیز کاری اینجا باشین 

روز اول تمیز کاری اتاق بچه ها و حمام دستشویی اتاق بچه ها و روز دوم گرد گیری سالن و اتاق تی وی 

و برنامه پنج روز بعد رو بعدا بهتون میگم 

گفت چیزی لازم داشتی به ایشون بگو راهنمایی تون میکنه هرچی هم لازم داشتی و خواستی میل کنی حتما بگو 

منم تشکر کردم کارم رو شروع کردم 

اون خانوم خدمتکارش فقط مسئول آشپزی و بچه ها بود و تمیز کاری انجام نمی‌داد 

دنیا چو رباط و ما بر اون میهمانیم پر غُره نشو که ما بر آن می‌مانیم ، بسی تیر و اردیبهشت و دی ماه بیایند که ما خاک باشیم و خشت