2777
2789

خانما دو روز بعد از پریودی،منی اگه روی واژن بریزه چقدر احتمال بارداری داره؟؟

بگید توروخدا اگه‌میدونید یا تجربه دارییید

به خاطر خودت،روی خودت کار کن!🙃✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره ی تخمک گزاریت کیه؟

تو اون مدت باشه احتمال بارداری خیلی بالاست 

حالا های دیکه بالا پایین داره 

کاش قرص میخوردی 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
دوره ی تخمک گزاریت کیه؟ تو اون مدت باشه احتمال بارداری خیلی بالاست  حالا های دیکه بالا پایین ...

تازه دو روزه‌تموم شدم

یه هفته تقریبا باید بگذره دیگه‌نه؟

قرص نمیخواد بخورم؟ امسال یه بار دیگم‌خورده بودم تازه داشتم‌تنظیم‌میشدم

راستش عزیزم نمیدونم...آخه من عقدم..تجربه ندارم

ولی تا اونجایی که شنیدم تا داخل نره اتفاقی نمیفته اگه خیلی نگرانی یدون قرص اورژانسی پیشگیری بخور

راستش عزیزم نمیدونم...آخه من عقدم..تجربه ندارم ولی تا اونجایی که شنیدم تا داخل نره اتفاقی نمیفته اگ ...

اخه ببخشید رو قسمت ورودی میگن باید باشه انگار

واسه‌من‌بالاش بود

تازه دو روزه‌تموم شدم یه هفته تقریبا باید بگذره دیگه‌نه؟

فکر کنم 

حالا برای احتیاط قرص میخوردی خیلی بهتر بود 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️