2777
2789

مگه چند وقته اقدامی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حین درمان استرس نداشته باش و بهش فکر نکن حتما نتیجه میگیری 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

مگه چند وقته اقدامی

۲ سال تموم شد حالا دیگ میشه ۳ سال 

چند وقت پیش لاپاراسکوپی کردم چسبندگی هارو برداشت و لوله رو باز کرد ولی باز هیچی 

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
۲ سال تموم شد حالا دیگ میشه ۳ سال  چند وقت پیش لاپاراسکوپی کردم چسبندگی هارو برداشت و لوله رو ...

ان شاالله هر چی خدا بخواد، خدا بد نمی‌خواد . اصلا عجله نکن 

طب سنتی هم امتحان کن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
این آمپولا اصلا فایده نداره حتی انقد ضرر داره نزن قرصم نخور

نه دیگ نمیرم واسه قرص و امپول 

ماه بعد میرم ای یو ای کنم دیگ خسته م 

فقط حین درمان استرس نداشته باش و بهش فکر نکن حتما نتیجه میگیری

خیلی بده انقد امید داشته باشی و اینجوری بشه😭

الکی دل خوش کردم

خیلی بده انقد امید داشته باشی و اینجوری بشه😭 الکی دل خوش کردم

منم تو این چند ماه خیلی نا امید بودم  ولی این ماه در عین ناباوری دیروز بیبی چکم مثبت شد البته که منم تحت درمان بودم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ان شاالله هر چی خدا بخواد، خدا بد نمی‌خواد . اصلا عجله نکن  طب سنتی هم امتحان کن

😔😔😔😔

داروهای و عرقیات طب سنتی بخورم حالم بد میشه 

یبار امتحان کردم ب کل سیستم معدم جا ب جا میشه انگار 

نمیدونم چ مرضیِ

منم تو این چند ماه خیلی نا امید بودم  ولی این ماه در عین ناباوری دیروز بیبی چکم مثبت شد البته ک ...

عزیزمممممم ب سلامتییییییی😍😍😍😍✌️

ان شاءالله صحیح و سالم 

روز چندم بی بی زدی؟