2777
2789

پسرم دقیقا 12 ماهگی بخاطر ویروس اسهال و استفراغ 5 روز بستری شد همزمان دندونم دراورد 

خیلی خیلی لاغر شده 

براش شیرخشک نیدوعسلی گرفتم هنوز دستم نرسیده 

تجربه ای دارید؟ 

چیکار کنم وزنش برگرده خیلی ناراحتم

پسر منم یک سالشه تا ۹ کیلو اومد بالا مریض شد اومد تا ۸/۵

اگه راهکار دادن منم لایک کن 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی منم توی دوازده ماهگیش شد ۸۸۰۰ هییی بعدش باز تا یک ماه بدغذا هیچی نمیخورد  فقط ماست 

بعد یکماه درست شد حالا یکم غذا میخوره

فقط خواستم بگم اگه غذا نخورد ناراحت نباشی مث من کم کم درست میشه

دکتر ک بردمش یه شربت داد همونو بهش دادم .دندوناشم تمیز میکردم بازم سیاه شد...شربت دارای ویتامین و آهن بود

دیگه بهش سیب زمینی آبپز و ماست و نعنا میدادم

شیرگاو رو شروع کردم بهش دادم

ماست درست میکنم از شیرهای محلی اون روی ماست ک چربی داره واسش جدامیکنم ازاونا بهش میدم

بادام خورد شده توی ماستاش قاطی میکنم 

گوجه ک درست میکنم داخلشون گشنیزو بادیان خورد شده میریزه ک خوشمزه بشه.اینا رو امتحان کن 

دکتر ک بردمش یه شربت داد همونو بهش دادم .دندوناشم تمیز میکردم بازم سیاه شد...شربت دارای ویتامین و آه ...

اشتهاش خداروشکر برگشته

کارتون دیدنی غذا میدم میخوره

اما عجیب لاغر شده 

خیلی نگرانشم

واکسن 12 ماهگیشم هنوز نبردم بزنم

اشتهاش خداروشکر برگشته کارتون دیدنی غذا میدم میخوره اما عجیب لاغر شده  خیلی نگرانشم واکسن 1 ...

بچه ی من یه روز بالا میاورد تو همون یه روز نیم کیلو کم کرد 

دیگه چ کنیم سالم باشن بیخیال وزن و چاقی