این درد منه.بایدبری دکترمتخصص زنان زایمان جریانو بهش بگی بعد دارو وامپول هورمونی بهت میده اثرشون رو خنثی میکنه تابارداربشی.منم دوسال ازامپول ضدبارداری استفاده کردم واین چهارساله هچ جلوگیری ندارم وباردارنمیشم.
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته من خداروشکردوتا بچه دارم .جفتم هم جوره هم پسرشو دارم هم دختر فعلا نمیخام بارداربشم وفعلا هم درمان نمیکنم.شوهرم اسرار داره برو درمان کن یکی دیگه درست کنیم ولی پسرم ۷سالشه یکم بزرگتر بشه بعد
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
خدا ببخشه برات ولی گلم جای دیگه تاپیک دیدی استارتر از یه قضیه ناراحته اینجوری برعکسشو ...
متوجه منظورت نشدم عزیزم.یعنی چی
منم خودم ناراحت شدم اول گفت مشکل داره بعد اومد یه جورایی پز داد از هردو جنس داره ... دلم گرفت ...
من دوتاسقط داشتم یه دختر ۵ ساله فوت شد بخاطرمشکل قلبی مادرزاد الان درگیرژنتیک وپی جی دی واسه ای وی اف ، یه جوری نوشته بود حس پزدادن داشت شاید بنده خدانیتی نداشت ولی امثال ماها روناراحت میکنه