2777
2789

بچه ها من اینو تازه فهمیدم چندسال پیش

۵ بار این لعنتی رو زدم 

الان اقدام کردم نشده 

بطور معمول باید زود باردارمیشدم نشدم 

استرس گرفتم

بنظرتون چکار کنم؟؟

این درد منه.بایدبری دکترمتخصص زنان زایمان جریانو بهش بگی بعد دارو وامپول هورمونی بهت میده اثرشون رو خنثی می‌کنه تابارداربشی.منم دوسال ازامپول ضدبارداری استفاده کردم واین چهارساله هچ جلوگیری ندارم وباردارنمیشم.

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این درد منه.بایدبری دکترمتخصص زنان زایمان جریانو بهش بگی بعد دارو وامپول هورمونی بهت میده اثرشون رو ...

الان هنوز باردار نشدی؟؟؟من دق میکنم اگه بخواد طول بکشه دخترم ده سالشه فکر میکردم با اولین اقدام باردار میشم 

البته من خداروشکردوتا بچه دارم .جفتم هم جوره هم پسرشو دارم هم دختر  فعلا نمیخام بارداربشم وفعلا هم درمان نمیکنم.شوهرم اسرار داره برو درمان کن یکی دیگه درست کنیم  ولی پسرم ۷سالشه یکم بزرگتر بشه بعد

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

البته من خداروشکردوتا بچه دارم .جفتم هم جوره هم پسرشو دارم هم دختر   فعلا نمیخام بارداربشم وفع ...

خدا ببخشه برات 

ولی گلم جای دیگه تاپیک دیدی استارتر از یه قضیه ناراحته 

اینجوری برعکسشو نگو 

من فقط دوبار اقدام کردم 

تازه هم متوجه این موضوع شدم 

ولی اگه خدایی نکرده بچه نداشتم  قطعا دلم می‌شکست با پیام شما 

می‌دونم منظوری نداشتی ولی خدا قهرش میگیره

خدا ببخشه برات  ولی گلم جای دیگه تاپیک دیدی استارتر از یه قضیه ناراحته  اینجوری برعکسشو ...

متوجه منظورت نشدم عزیزم.یعنی چی

منم حس شماروداشتم بنظرم بایدراهنمایی کنن نه...

منم خودم ناراحت شدم اول گفت مشکل  داره بعد اومد یه جورایی پز داد از هردو جنس داره ... دلم گرفت استیکر خنده و قلبم گذاشت 

اما سریع با خودم گفتم شاید ناخواسته بوده ....

خدا به ماهم میده

منم خودم ناراحت شدم اول گفت مشکل  داره بعد اومد یه جورایی پز داد از هردو جنس داره ... دلم گرفت ...

من دوتاسقط داشتم یه دختر ۵ ساله فوت شد بخاطرمشکل قلبی مادرزاد الان درگیرژنتیک وپی جی دی واسه ای وی اف ، یه جوری نوشته بود حس پزدادن داشت شاید بنده خدانیتی نداشت ولی امثال ماها روناراحت میکنه

من دوتاسقط داشتم یه دختر ۵ ساله فوت شد بخاطرمشکل قلبی مادرزاد الان درگیرژنتیک وپی جی دی واسه ای وی ا ...

انشاالله خدا بهت یه دوقلوی سالم میده 🤲🤲

خدا صبرت بده

من الان خیلی پریشونم  و از نظر روحی نرمال نیستم 

چون تازه متوجه شدم ممکنه راحت باردار نشم 

دخترمو تو عقد حامله شدم 

بچه بودم ۱۸ سالم بود

خدا از سر تقصیراتم بگذره 

خیلی ناشکری کردم 

میترسم جواب ناشکریام باشه 😭