2777
2789
عنوان

نهضت ملی مسکن

218 بازدید | 11 پست

سلام این پیام برام اومده . عدد 45 هم ارسال کردم باید الان مدارک ببرم یا بازم پیام میاد .

متقاضی گرامی  با کدملی  پرونده نهضت ملی شما تکمیل میباشد جهت اخذ نوبت تحویل مدارک خود وتایید نهایی عدد 45 را به همین شماره ارسال نمایید عدم مراجعه و تحویل مدارک بمنزله انصراف میباشد. لغو11

مرنج و مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر ولی توی پیامک نوشته مراجعه نکنید به منزله انصرافه

نمیدونم زنگ میزنم جواب نمیدن اینورم این هفته نمیتونم برم صبا نیستم نمیدونید چند روز وقت میدن ?

مرنج و مرنجان
نمیدونم زنگ میزنم جواب نمیدن اینورم این هفته نمیتونم برم صبا نیستم نمیدونید چند روز وقت میدن ?

زودتر مراجعه کنید چون به تعطیلات داریم نزدیک می شویم با تلفن هم کار درست نمیشه اونها حضوری هم کار مردم رو به موقع انجام نمیدن چه رسد به تلفن

کاربر آقا