2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز ۸ انتقال جنین بلاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 29 پست
عزیزم بی بی چک بیشتر اوقات اصلا نشون نمیده باید از لامه گزینی خیلی گذشته باشه من ۱۱ روز مونده بود به ...

آخه جنین بلاست دیگه سریع باید لانه گزینی کنه و هورمون ترشح کنه تو خون.چی بگم.ماهم سرنوشتمون اینه

دیگه دیوونه شدم به خدا.واقعا حالم بده.خسته شدم از این همه دویدن و نرسیدن...تمام جوانی و روزهای خوبم ...

انشالله مثبته و نتیجه میگیری

اگر خدایی نکرده منفی بود، بیا بهت بگم چیکار کنی سریع نتیجه بگیری. از همین آی وی اف سری اول نتیجه بگیری

نمیدونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته؟باید لانه گزینی کامل بشه یعنی از دیواره رحم بیرون بیاد شروع کنه هورمون ترشح کنه 

ایشالا اینی که شما میگید باشه.خیلی دلم گرفته.خسته شدم.خیلیی خسته😭😭😭

انشالله مثبته و نتیجه میگیری اگر خدایی نکرده منفی بود، بیا بهت بگم چیکار کنی سریع نتیجه بگیری تضمین ...

باشه حتما.به خدا هر توصیه ای که بوده رو انجام دادم.

ایشالا اینی که شما میگید باشه.خیلی دلم گرفته.خسته شدم.خیلیی خسته😭😭😭

درک میکنم عزیزم من خودم پارسال دخترمو تو شیش ماهگی از دست دادم امسال ای وی اف کردم سی و پنج تا تخمک گرفتن هیجده تا جنین همش رفت فقط یه بلاست دارم دیگه برا چیزی اصرار نمیکنم مگه زندگی چقده که چند سالشو بخوایم برا این‌چیزها هدر بدیم زندگی کن خودتو درگیره هیچی نکن 

درک میکنم عزیزم من خودم پارسال دخترمو تو شیش ماهگی از دست دادم امسال ای وی اف کردم سی و پنج تا تخمک ...

میفهمم چی میگین.منم خودم پسرمو که باردار بودم تو ۲۹ هفته از دست دادم.میدونم چقدر سخته...دیگه پوست کلفت شدم تو این مسیر.چاره چیه جز ادامه دادن😭😭

میفهمم چی میگین.منم خودم پسرمو که باردار بودم تو ۲۹ هفته از دست دادم.میدونم چقدر سخته...دیگه پوست کل ...

قوی کن خودتو از زندگی لذت ببر برو طبیعت بگرد صبحا برو بدو کتاب بخون زبان بخون هر چی که بهت ارامش میده همه  وقتت نذار به فکر کردن بگذره نی نی سایت کم بیا کلا گوشی دستت نگیر امواجشم خوب نیس 

قوی کن خودتو از زندگی لذت ببر برو طبیعت بگرد صبحا برو بدو کتاب بخون زبان بخون هر چی که بهت ارامش مید ...

درست میگید واقعا.توکل به خدا.مرسی از راهنماییتون❤️❤️❤️

عزیزم چن بار انتقال داشتی منم س بار انتقال ناموفق داشتم  دیگ جنین هم ندارم  عزیزم میدونی م ...

من بار سوم انتقالمه این سری.بالای ۹ بود ضخامت...چه فایده وقتی باردار نشی.منم یه دونه جنین دیگه بیشتر ندارم

منم ۴ بار تخمک‌کشی داشتم  عزیزم هر بار ۳ تا یا دوتا جنین شد اخرین بار دو تا بلاست انتقال دادم ا ...

چی بگم.اینم شانس ماست که باید انقدر زجر بکشیم.نابود بشیم با این داروها انقدر چشن انتظاری بکشیم.تهشم منفی بشیم