2777
2789
عنوان

زندگی با فرد شیشه‌ای

27488 بازدید | 125 پست

خیلی خستم خیلی بیشتر از هرچیز تو این دنیا خدایا بدجور شکستم قلبم ذره ذره شکست سوخت و خاکستر شد من همسرمو واقعا به شدت دوست دارم ولی دستم به جایی بند نیست نمیتونم ترکش بدم اصلا ترک کردن اون یه چیز محال حساب میشه از خودم و ارزوهام گذشتم خودمو وقف اون کردم روز شبم شده گریه افسردگی‌های شدید گریه‌های مداوم من یک بیمار دیابتی هستم که هیچ جوره کنترول نمیشه بر اثر استرس و ناراحتیای مداوم و سختیای زندگیم کل زندگیم شده ترس وحشت شوک غم زخم.درد و همسرم باعث این درد منه ناگفته نمونه که خانوادمم نقش دارن در حال بدم همیشه دوران مجردیم میخواستم ازاد باشم ولی محدودیت های خانوادم باعث شد افسرده بشم و برای راه نجات انتخاب اشتباه کنم و این انتخاب شد همسرم حرف از جدایی نزنین چون خیلی سعی کردم خودمم میخوام که بشه اما با قلبم چیکار کنم میدونم فرد شیشه‌ای لایق عشق نیست اگر از همون روز اول بازیم نمیداد و با کلک وارد زندگیم نمیشد اینجور تا این حد نابود نبودم قول قرارای قشنگی وعده‌های قشنگی داده بود اما با ازدواج برعکس عمل کرد و شد برام ادم وحشتناک یک روز خوش خنده یکروز عصبی افسرده پرخاشگر بی رحم بینهایت دروغگو شکاک بی مسئولیت تا دیر موقع بیرون بیاد هم دعوا پیش اومده خونه‌هم نیاد همش میگه سرکار میرم اما نه خرجی درست حسابی میکنه خبری از پول نیست به فکر دوا درمانم نیست دکتر منو نمیبره فقط اسیب میزنه بهم شدیدا برای یه دکتر رفتن هزااااار بار باید دعوا کنم شاید یکبار برد بمیرمم براش فرقی نداره بیشتر دوران مجردیم محدودتر شدم خدایا من چیکار کنم چییییییکار میدونم اگه عاقل بودم اونو نمیخواستم چون مشکل روحی دارم نمیتونم درست تصمیم بگیرم چون هم قلبم درگیرشه هم فکرم خوب کار نمیکنه و از این بیشتر میترسم بعد جدایی خانوادم باهام بد تا کنن چیکار کنم که نه همسرم درستی دارم نه خانواده درستی کاش ارزوهام اینجور تباه نمیشد کاش واقعا یکی بود پناهم باشه و دوستم داشته باشه و بشه برام معجزه ولی چه تنهاااااااامم 😭💔

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا به قلب شکستت ارامش بده منم قلبم بدجور از جانب همسرم شکست وزخم خوردم

به نظر من اگر بتونی با روانشناس حرف بزنی بتونه کمکت کنه با درد ورنج کمتری ازش جدا بشی

الان چون ذهنت قفله که نمیتونی واقعا هم نمیتونی نیاز به یه روانشناس داری

این همه مصیبت می کشی آخرشم درگیر قلبت هستی؟ ... کدوم عشق ؟ کدوم دوست داشتن ؟ .. تو اون زندگی موندن عین خودکشی ه ... عقلت کجا رفته .. بچه هم داری ؟ سرزنشت نمی کنم ولی به خودت بیا ... آدم معتاد به شیشه اختیارش دست مواده و هر آن ممکنه بلایی سرت بیاره ... 

خدا به قلب شکستت ارامش بده منم قلبم بدجور از جانب همسرم شکست وزخم خوردم به نظر من اگر بتونی با روان ...

قبلا پیش یه خانمی رفتم برای روانشناس اما کارش خوب نبود اصلا رو روحیه‌ و افکارم و حالم هیچ تاثیری نداشت خیلی سخته شوهرت که همچیتو باهاش شریک شدی اینجور بیکس ترینت کنه

۲۲ سالمه نه بچه ندارم فامیل نیست

پس طلاق بگیر ، بدون اون بیرون دنیای بزرگتری و عشق مقدسی منتظرته، زندگی با آدم معتاد نهایت حماقته هنوز سنی نداری فقط باید شجاع باشی 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
من برای هرکسی نمی گم جدایی و طلاق ولی خواهش می کنم به خودت بیا شما دیابت داری اگر وضعیت دیابتت بدتر ...

ناراحتی برای دیابت واقعا سمه نه شاغل نیستم