2777
2789
عنوان

مزوژل

| مشاهده متن کامل بحث + 32008 بازدید | 41 پست
عزیزم از من میشنوی اصلا کرم دست ساز نزن اصلا، صورتت داغون میشه خدایی نکرده، من کرم‌های اصل و خوب هم ...

میدونم کرم دستساز خوب نیست اما مجبور شدم روی لک بزنم چون سریع ترین راه بردن لکه به بقیه پوست نمیزنم یعنی انقد حرص میخورم با پوست فکر کن چندتا کک مک بود رفتم لیزر اینطوری شد شما هم دستکاری نکن به خدا اینا فقط فکر پر کردن جیب هاشونن بوتاکس حالا دوست داری انجام بده اونم معلوم نیست چه عوارضی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مژول رو نمیدونم چون خیلی هم گرونه بعد مطمئن باش یک جلسه و دوجلسه تاثیر نداره مثلا باید ده جلسه ...

آره راست میگی، البته لیزر خیلی ریسکش بالاست، کلا کارایی که پوستت رو خراش میده خیلی ریسکش بالاست، ولی مزوژل و اینا فقط تزریق مواد هست، و اگر اثر مثبت نداشته باشه، حداقل اثر منفی هم نداره، ولی پول اگر الکی هدر بره چه فایده 

میدونم کرم دستساز خوب نیست اما مجبور شدم روی لک بزنم چون سریع ترین راه بردن لکه به بقیه پوست نمیزنم ...

عزیزم کک مک که خیلی خوشکله، چرا اینکارو کردی، کرم دست ساز دکتر داده بهت یا اینکه همینایی که به اسم کرم معجزه هست میزنی؟ معجزه و اینا نزن تو روخدا، پوست افتضاح میشه 

آره راست میگی، البته لیزر خیلی ریسکش بالاست، کلا کارایی که پوستت رو خراش میده خیلی ریسکش بالاست، ولی ...

بعیده تاثیر داشته باشه حتی پی ای پی بود فکر کنم رفتم انجام بدم همون که پلاسما خودتو تزریق میکنن اونم تحقیق کردم دیدم بی فایده است

عزیزم کک مک که خیلی خوشکله، چرا اینکارو کردی، کرم دست ساز دکتر داده بهت یا اینکه همینایی که به اسم ک ...

دیگه اشتباه کردم کک مک بود دستکاری کردم ،کرم دست ساز از داروساز گرفتم 

بعیده تاثیر داشته باشه حتی پی ای پی بود فکر کنم رفتم انجام بدم همون که پلاسما خودتو تزریق میکنن اونم ...

عه پی آر پی هم فایده نداره؟ اونم تعریفش رو زیاد شنیدم، پس باید چیکار کنیم

آها کرم دستسازی که ترکیبش رو دکتر بنویسه اشکال نداره، حالا میزنی تاثیری هم داشته؟ 

تازه شروع کردم دارم میزنم ببینم چی میشه اما روغن نارگیل خیلی روشن میکنه یه جور لایه برداره یه مدت بزن روشن میکنه 

تازه شروع کردم دارم میزنم ببینم چی میشه اما روغن نارگیل خیلی روشن میکنه یه جور لایه برداره یه مدت بز ...

روغن نارگیل از عطاری بگیرم یا اینایی که روغن گیری دارن؟ آخه قبلا روغن کنجد عطاری میزدم اینقد روشن میشدم که نگو، اما چند باری روغن اصل گرفتم بجا روشن شدن، تیره شدم 

روغن نارگیل از عطاری بگیرم یا اینایی که روغن گیری دارن؟ آخه قبلا روغن کنجد عطاری میزدم اینقد روشن می ...

من از عطاری گرفتم اما گفت از این قوطی خارجیهاست که ریخته داخل شیشه میفروشه خودمم چندمدل گرفتم یکیش کلا زخم کرد نمیدونم چی بود کارخونه ای بود بهترینش همون قوطی خارجیهاست که دیج ی کالا داره گرونم نیست

شیرازم گلم، پلاژن تراپی نشنیدم، چی هست؟ 

پاکسازی عمیقه چروک ریز و لک سطحی پاک میشه کلا پوست حال میاد البته بستگی داده جای خوب انجام بدید،بزار تو عید برو الان ب هوای عید همه جا شلوغه