2777
2789
عنوان

منو ببخش🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اثر متن قشنگت از بین میره .پاکش کن به نظرم

بعدش واسه اثرگذاری ننوشتم حرفای دلی بود.که دیگه الان دلم حق تصمیم نداره دیگه به اندازه کافی رسوام کرده از الان به بعد عقلم باید تصمیم بگیره 

نه بی غیرتی نیست .شاید عاشقی باشه که دلت میخواد عشقت کاری را کنه که حالشا خوب میکنه 

ولم کرد🖤دنیا واسم تموم شد دیگه. اینو مینویسم شاید بیاد ببینه.اگه تونستی تو تحمل کنی رفتنت رو ‌پس باید به همه چیز شک کرد به این دنیا باید شک کرد.فکر نمیکردم اینقدر دردناک باشه رفتنت. موندنت هم وقتی دلت یه جای دیگه بود بدرد نمیخورد🖤

ولم کرد🖤دنیا واسم تموم شد دیگه. اینو مینویسم شاید بیاد ببینه.اگه تونستی تو تحمل کنی رفتنت رو ‌ ...

حستون را درک میکنم و میدونم چقدر سخته تحمل این درد .من تاپیک های شما را خوندم ،گفتید اون عاشق یکی دیگه اس .نمیدونم چرا پس با شما وارد رابطه شده ولی الان پیام و امضا شما را ببینه و برگرده قطعا از سر ترحمه نه عشق .

ما خانم ها  نمیتونیم عشق واقعی اولمون را فراموش کنیم پس شاید اون دختر هم نتونسته اونا فراموش کنه و در حق شما خیانت کنه .که پیش شما باشه و یکی دیگه در قلبش. سخته ولی بپذیرید .

لایک نکنید😜

@سپیده______  

سلام میشه ازت خواهش کنم بیای اونور کارت دارم خیلی مهمه به عنوان کادو تولدم بیا🥲🦭لطفا دارم دق میکنم تا قبل ۶ بیا لطفا میخوام ازت عذرخواهی کنم یه کار دیگه هم دارم اون پیامهایی که دادم رو نخون یه کمکت نیاز دارم »سپی لطفا بیا