2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک کاربر قهرمان ضعیف کلاس 

رو حتما ببین درباره برادر اش هست .

عنوان تاپیک  امروز یه چیزی دیدم..........عکس

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خدا باید توی قلب باشه نه تو نماز و روزه ، خیالت راحت برا نماز نخوندن نمیبرن کسی رو جهنم 

این چه حرفیه 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
خدا باید توی قلب باشه نه تو نماز و روزه ، خیالت راحت برا نماز نخوندن نمیبرن کسی رو جهنم 

از کجا میدونی نمیبرن

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

صوت لایو اموزشی استاد دریایی تو ایتا حدود یک ساعت یا بیشتره،خودم گوش ندادم ولی مطمئنا خوبه ..

تو ایتا سرچ کن کانالش میاد

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

اول: از خود خدا کمک بخواه، قطعا کمکت میکنه

دوم: خودتو مقید کن به اول وقت خوندن که تا خدا با اذان، صدات کرد، هر کاری داری بذاری زمین و بری ببینی چکارت داره

سوم: سعی کن همیشه با وضو باشی، 

چهارم: برنامه‌هاتو با اولویت نماز بچین‌

پنجم: خودتو مقید و مدیون کن که سر هر نمازت منو دعا کنی

این آخریه خیلی جوابه😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

واقعا فک میکنین تا وقتی که کارهایی مثل دزدی ، ادمکشی و قتل ، زنده به گور کردن ، تهمت ، ربا ، گرسنه نگه داشتن ادما ، جنگ ، کشته شدن بچه های معصوم ، سوتغذیه اشون ، تجاوز و ازارهای جنسی ، دروغ ، بهم ریختن زندگی مردم و اختلاف انداختن بین زن و شوهر و اختلاس و خوردم حق مردم که هرروز داره بیشتر و بیشتر میشه ، خدا میخواد من و شما رو برای یه نماز خوندن و روزه نگرفتن بندازه جهنم؟ حالا کو جهنم؟ 

بعدشم شما نماز میخونی چون از اول بهت گفتن مسلمونی باید بخونی ، اگر مسیحی بودی که نمیخوندی.

دین و انواع اون فقط برای به برده کشیدن ادماست و تسلط بهشونه، ادم باید قلبش و زندگیش پاک باشه .

این اعتقاد منه ، حالا شاید خیلیا مخالفن که نظرشون محترم ، میتونن خودشونو با خیال اینکه چون نماز میخونم ادم خوبیم و میرم بهشت گول بزنن 😊