2777
2789
عنوان

چرا باید الان دلتنگ بشم

114 بازدید | 15 پست

بعد هشت سال بلاخره بهم رسیدیم یک ماه و نیمه عقد کردیم دوهفتس بخاطر کارش نیومده پیشم 

یه اتفاقاتی برام افتاده ک استرس و فشار زیادی رومه حالم بده ولی هرچقد میگم بیا یکساعت حالم و متوجه نمیشه،  میگه تو متوجه نیستی من کارم همین دو هفتس بعد عید دوماه پیشتم

ولی من الان حالم بده یعنی درخواستم اینقدر زیاده 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکش کن الان نزدیک عید سر همه شلوغه به بعدش فکر کن که دوماه پیشت میمونه 

اگر کار نکنه چجوری پول دربیاره و عروسش رو عروس کنه 

به این فکر کن که این همه تلاش واسه به دست آوردنته بخاطر بی توجهی نیست 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

همه ی اینارو به خودم میگم ولی ذهنم بهم ریخته 😔 

می‌دونم حق داری 

دلتنگی که دست خود آدم نیست 

سعی کن بخوابی معمولا دلتنگ ها آخر شب ها بیشتر میشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

اره مرسی عزیزم از انرژی خوبت 🥺🙏🏻

قربونت برم 😍😍من کاملا میفهممت چیزی نمونده به آخر سال 

به هم دیگه پیام بدید تا رفع دلتنگی بشه 

بالاخره اونم یک وقت استراحت داره 

فاصلش با من یکساعته ولی میگه اگ بیام کل تایم کارم بهم میریزه از ۷ شب تا دو صبح کار میکنن 

درکت میکنم دلتنگی الان توجیحاشو نمیتونی قبول کنی 

ولی خب شاید واقعا نمیشه الان بیاد 

یکم صبر کن انشالله میاد حسابی دلتنگیت رفع میشه

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
درکت میکنم دلتنگی الان توجیحاشو نمیتونی قبول کنی  ولی خب شاید واقعا نمیشه الان بیاد  یکم ...

اره بنده خدا خیلی تو فشاره بخاطر من تا س و نیم باز بیدار میمونه ولی من یکم بدعادت شدم 😵‍💫

اره بنده خدا خیلی تو فشاره بخاطر من تا س و نیم باز بیدار میمونه ولی من یکم بدعادت شدم 😵‍💫

روحیه ما دخترا یکم لطیفه میدونم 😬

ولی سعی کن درکش کنی اینجوری خودتم کمتر اذیت میشی

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....