2777
2789

سلام

دخترم ۱۲ سالشه کلاس شیشمه 

امروز غایب بوده

سر کلاس وقتی همه بچه ها هستن معلمشون داد میزنه به رفیق دخترم میگه : به مائده بگو نمره امتحانش نیاز به تلاش شده .

همون موقع هم بچه ها دخترمو مسخرش کردن

رفیقش هم اومده این جریانو به دخترم گفته

کلا معلمشون خیلی فرق میذاره بین بچه ها

دخترم از وقتی این جریانو شنید انقد اعصابش خورد شد که زد لیوان مورد علاقشو شکست

الان فردا میخواد بره مدرسه

چه رفتاری با معلمش داشته باشه؟؟

و اینکه رفتار معلمش بد بوده؟؟؟

درسش خوبه یا ضعیفه ؟ معلم ما گاهی از عمد اینجوری میکرد غیرتی بشیم بخونیم . هر جند به شدت روش اشتباهی بود

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار معلم بله

یا باید ب شما می‌گفت یا صبر میکرد تا روز بعد ک دخترتون بره مدرسه.

اگ دفعه اوله ک هیچی

ولی تکرار شد بگید حتما ک دخترتون ناراحت میشه تو جمع دوستاش.

در مورد رفتارش با معلم هم بالاخره دانش آموز موظفه احترام بزاره ب معلم دیگه..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

درسش خوبه یا ضعیفه ؟ معلم ما گاهی از عمد اینجوری میکرد غیرتی بشیم بخونیم . هر جند به شدت روش اشتباهی ...

مثلا خیر سرش درس روانشناسی میخونه

هوش خوبی داره ولی خیلی درسخون نیست

بنظرم دخترتون نباید بامعلمش رفتار خاصی داشته باشه،نباید بذارید حرمت معلم شکسته بشه و خودش با معلم برخوردی کنه 

خودتون فردا برید و خیلی قاطع ولی محترمانه با معلمش صحبت کنید که دیگه چنین کاری تکرار نشه!!!

یادم میاد وقتی پنجم ابتدایی بودم خیلی معلممون بیشعور بود 

یبارنمیدونم درس علوم بود چی بود،یکی از بچه هارو آورد پای تخته که دستش بخاطر سرماخیلی خشکی زده بود و دست اونو بعنوان مثال درسی به همه بچه ها نشون داد!!!! 

فرداش دیدیم مامانش اومده مدرسه،و‌معلم رو‌مجبور کرده بود جلو‌همه بچه ها از اون دختری که دیروز اورده بودش پای تخته عذر خواهی کنه👌👌👌 

بااینکه بچه بودم خودم هم ولی هنوز که هنوزه وقتی یاد اون صحنه میفتم احساس غرور میکنم و‌میگم آفرین بمادرش که از این مساله الکی نگذشت که یک‌عمر بشه خوره ذهن بچش و نابودش کنه👌👌