2777
2789
عنوان

خواب نامزدم😂🤣

600 بازدید | 7 پست

ما بعد حدود  دو سالو نیم  انتظار بالاخره اخر هفته بله برونمونه 

نامزدم عادت داره زود میخابه شبا

چن دیقه پیش تماس گرف میگ امشب  خاب دیدم اومدیم بابات گفته من دختر بهتون نمیدم 

از خواب پریدم عرق سرد رو پیشونیم نشسته

پشت بندش ب من زنگ زد 

خیالشو راحت کردم خابید باز😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان کلی از تاپیکات رو خوندم... دلم نیومد بدون نظر برم... گفتم بین این همه نظر واقع بینانه و مخالف منم نظرم رو بگم... 

به نظر من تصمیم درست رو گرفتی.. درسته که ریسک این ازدواج بالاست ولی چون عاشقی و اینطور که خودتون گفتین خیلی هم احساساتی و طرف مقابلتون هم بسیار انسان عاقل شریف و با درک و شعوری هستن ریسک بهم زدن این رابطه خیلی بالاتره... نه از این جهت که ممکنه کیس بهتری نیاد قطعا اگه پای این عشق درمیون نبود با شرایط بسیار نرمال تر و ایده آل تری وارد زندگی متاهلی می شدی (حالا یا با عشق یا بدون عشق انچنانی)ولی الان احتمال اینکه این عشق تا ابد تو ذهنت بمونه و نزاره حتی با بهترین آدم روی زمین هم خوشبخت بشی خیلی زیاده... گاهی رفتن جلو و به قطعیت رسیدن و حتی خدایی نکرده شکست خوردن خیلی خیلی بهتر از یه عمر حسرت کشیدن و سرکوب کردن احساساته.. گاهی سختی کنار اومدن با یه دختر بچه کمتر از کنار اومدن با عشق نافرجامه.... درسته کلی آدم هست که به عشقشون نرسیدن و بعد از گذشت چندسال خدا رو شکر می کنن که نشده ولی دقیقا به همون میزان هم آدم هست که با وجود ۱۰ سال ۲۰ سال زندگی متاهلی باز هم توی قلبشون عزادار عشقی هستن که به سرانجام نرسیده و میگن اگه به عقب برگردیم با همه توانمون برای رسیدن به عشقمون تلاش می کنیم حتی اگه ته اون عشق شکست و نفرت باشه... چون دیدم تصمیمت رو گرفتی گفتم منم اینا رو بهت بگم ... 

و اینطور که متوجه شدم هم خودت و هم نامزدت انسان های با شعور با درک و بسیار متشخصی هستین و از همین رو مطمینم می تونید به بهترین وجه ممکن چالش های زندگی تون رو حل کنید.. از صمیم قلبم براتون آرزوی خوشبختی می کنم و امیدوارم روزی اون دختر اون قدر در قلبت نفوذ پیدا کنه که خودت با دل و جون و فقط به خاطر شخص خودت بیاریش پیش خودتون 💜💜💜💜💜🩵🩵🩵🩵🩵

اسی جان کلی از تاپیکات رو خوندم... دلم نیومد بدون نظر برم... گفتم بین این همه نظر واقع بینانه و مخال ...

خیلی خیلییی ممنونم از پیام قشنگت❤️

چقد این لحظه ها ب این حرفا احتیاج دارم 

چقد خوب حرف دل منو زدی و درک کردی 

مرسی از محبت و مهربونیت

نامزدِ تو و زنِ سابقش خیلی نامردن در حقِ بچه ای که خودشون خواستن به این دنیا بیاد.

حالا برای اینکه برن ازدواج کنن بچه رو پاس میدن به همدیگه.

متاسفم برای جفتشون.

تو گناهی نداری و تصمیمِ زندگیه خودته و هیچ وظیفه ای در قبالِ اون بچه نداری تصمیمتم عاقلانه و درست بوده که نخوای بچه ی کسی رو بزرگ کنی،ولی باید گفت این مادر و پدر چقد سنگدل و بی احساسن که بخاطرِ خودشون از جگر گوششون گذشتن.اگر میخواستی ازش حامله بشی بیشتر فکراتو بکن ببینم میتونه پدرِ خوبی لاشه یا بخاطرِ هر چیزی ممکنه بچه ی تو رو هم بذاره کنار.

خوشبخت باشین ولی هیچوقت بهش اطمینانِ کامل نکن چون ممکنه بخاطرِ یه چیزِ پر اهمیت تر تورو هم کنار بذاره همونجور که بخاطرِ تو بچشو گذاشت کنار

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

ای خدا 😫😫دلم واسە نامزدت میسوزە😢چقد استرس دارە ،امیدوارم هرررچە زودتر همەچی ختم بخیر بشەەەهمە تاپ ...

اره منم دلم کبابه براش از همه جا تحت فشاره 

مرسی قربونت برم ❤️

ایشالا بیام تاپیک عروس شدنتو ببینم🤩🥰