2777
2789
عنوان

دوستان اسفند عاطل و باطل واقعیه؟

1994 بازدید | 24 پست

سلام دوستان واقعا اسفند عاطل و باطل دعا و سحر و جادو رو باطل میکنه؟؟؟ اگه کسی در این زمینه اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنه ممنون 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صدقه بده که ۷۰ بلا رو دور می‌کنه 

اسفند هم تا حدی بله دود کردنش خوبه

اما در روایات اومده صدقه و آیت الکرسی برای حفظ و در امان موندن از هر خطری عالیه

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

عزیزم صدقه بده که ۷۰ بلا رو دور می‌کنه  اسفند هم تا حدی بله دود کردنش خوبه اما در روایات اومد ...

میدونم گلم اخه شنیدم اسفند عاطل و باطل خیلی خوبه برا باطل کردن دعا و سحر میخواستم بدونم کسی تجربه داره

میدونم گلم اخه شنیدم اسفند عاطل و باطل خیلی خوبه برا باطل کردن دعا و سحر میخواستم بدونم کسی تجربه دا ...

اگه میخای دعا باطل کنی بنداز آب روان و با صدای بلند توی خونه قرآن پخش کن 

حدیث کساء بخون و به ی لیوان آب حمد فلق بخون بریز چهار گوشه خونت 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

میدونم گلم اخه شنیدم اسفند عاطل و باطل خیلی خوبه برا باطل کردن دعا و سحر میخواستم بدونم کسی تجربه دا ...

نه عزیزم اسپند خاصیت ضد عفونی کننده داره 

برای باطل کردن سحر سوره بقره رو دانلودکن وپخش کن بزار صداش تو خونت پخش بشه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
هون چیه دختر  این که گفتید چیه تا حالا نشنیده بودم

اها ببخشید🫣

میگم این اسفندهای رنگی هس تو بازار بهش میگن عاطل و باطل میخواستم بدونم واقعا باطل کننده سحر و جادو هستش کسی در این زمینه تجربه ای داره؟

نه عزیزم اسپند خاصیت ضد عفونی کننده داره  برای باطل کردن سحر سوره بقره رو دانلودکن وپخش کن بزا ...

سوره بقره رو امتحان کردم خیلی خوبه اخه فقط داخل این اسفند ترکیبات دیگه ای هم داره مثل زاج و دانه خشخاش و چنتا چیز دیگه که میگن واسه باطل کردن دعاها خوبه

هون چیه دختر  این که گفتید چیه تا حالا نشنیده بودم

اسپند با پوست ون رنگ شده و برگ اکالیپتوس وزاج قاطی میکنن بهش میگن عاطل وباطل  تو بازارای مشهد فراوونه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔