2777
2789

یادم اومد از خوابی ک چن سال پیش دیدم الان نمیتونم بخوابم از ترس خواب دیدم یه جن سیاه منو تسخیر کرده و تو بدنمه یک سال تمام تو خواب آزارم داد بعدش اونقد تو خواب جیغ کشیدم ک شوهرم بیدارم کرد گفت چرا تو خواب صدات مردونه بود😐😑  فرداش خودمو تو اینه دیدم موهام کلی سفید شده بودن.الان دوباره یادم اومد میگم نکنه واقعی بوده بنظر شما امکان دارن واقعا جن بوده باشه؟😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جن ترس نداره بعضی آدمها خیلیییییییییییییییی ترسناکترن عزیزم 

وقتی تو بدنم بود احساس میکردم بند بند وجودم داره از هن میپاشه از درد آرزوی مرگ میکردم😑😐و بنظرم واقعا وحشتناک بود ادمای ترسناکم وجود دارن آره ولی جن ترسناکم وجود داره من قشنگ لمسش کردم

چه ترسناک خداروشکر دیگه ول کرد

آره واقعا فک میکردم تا ابد ادامه داره ولی اگه جیغ نمیزدم تو خواب همسرم بیدار نمیکرد و تا صبح ادامه داشت تو صبح خدا میدونه چن سال نوری میشد😑😂

آره واقعا فک میکردم تا ابد ادامه داره ولی اگه جیغ نمیزدم تو خواب همسرم بیدار نمیکرد و تا صبح ادامه د ...

عزیزم ببخشید یک سوال داشتم ربطی به این تاپیک ندارد شما میدونید دکتر صالحی کدوم بیمارستان ها میره