2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

76 بازدید | 9 پست

سلام خانما بچم سه روز پیش واکسن دوماهگی زده روز اول از ساعت 11 که واکسن زد تا هفت عصر اصلا شیر نخورد از بعد اونم فاصله شیر خوردنش شده پنج ساعت زودتر به هیچ وجع نمیخوره چکار باید بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیشه این ماما هایه خانگی ببر درستش میکنند . من دختر یک ماهم بیحال شده بود در حدی که نه شیر میخورد نه قشنگ بیدار میشد و نه تحرکی ترسیدم بردم پیششون گفت مرضش گرفته به قول معروف داغش کرد همون شب خوب شد

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
درست میشه یعنی؟گشنش نمیشه

معلومه که درست میشه ببین اشتباه من رو تو انجام نده من همش به زور غذا وشیر میدادم به بچم انقد که تا چشمش به شیشه شیر میفتاد گریه میکرد 

الان ۴ سالش تموم شده کمکم میخواد مستقل بشه وکم کم میخواد از غذا خوشش بیاد قبلنا که به زور بهش :یدادم بالا میاورد الان گشنش که میشه خودش میگه چی میخوام 

فقط میگم به زور بهش نده من ۴ ساله تموم بدبختی کشیدم تا چن وقت پیش که دیگه کم اوردم وبه حال خودش گذاشتمش 

معلومه که درست میشه ببین اشتباه من رو تو انجام نده من همش به زور غذا وشیر میدادم به بچم انقد که تا چ ...

حالا بازم شیر خشک بهتره من شیر خودم میدم هر دقیقه باید سینمو در بیار عاجز شدم