2777
2789
سلام.من ۱۰ماهه اقدام دارم برای بارداری و همسرم تحت درمان هستن طی این مدت ۱۰ماه من خیلی اضافه وزن پیدا کردم رژیم غذایی گرفتن برام خیلی سخته میخوام کنارش ورزش داشته باشم اما همش میترسم میگم نکنه این ماه باردار باشم و از ترسش ورزش نمیکنم برای لاغری شما چه ورزشی رو با این شرایط پیشنهاد میدید که هم لاغر بشم هم اگر باردار شدم ضرری نداشته باشه؟ممنون
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سوال منم هست میشه تو اقدام ایروبیک کار کرد؟؟؟ مانع بارداری نمیشه؟؟؟
یا حسین به حق علی اصغرت (رب هب لی من لدنک ذریت الطیبه انک سمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم همه ش سرکاره ممی تونه باهام بیاد پیاده روی تنها هم نکران میشه واسم دوچرخه ثابت خریده دوچرخه پیاده روی الپتیکال یا اسکی فضایی تردمیل اینا باردار هم باشی خوبه واست
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
در زمان اقدام ورزش هایی کنین که پاهاتون درگیر باشه الکی بالا بایین نپرین اونجوری تخمکاتون فعالیتشون زیاد میشن
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
ورزش زیر ٢٠ دقیقه بی فاییده س یه ساعت پیاده روی رو در روز داشته باشه پیاده روی تند شامم سلک بخور ناهارتم چرب نباشه نوشابه اینا هم تعطیل اونوقت ببین چقد لاغر میشی
خدا کنه تقریبا ۱۰-۱۲ کیلو اضافه وزن پیدا کردم متاسفانه،
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!