2777
2789
عنوان

كسي هست مثل من🥺

138 بازدید | 17 پست

من تا قبل از اينكه مادر بشم از مرگ اصلا اصلا نميترسيدم

اما از وقتي مادر شدم همش ميترسم بميرم بچم تنها بمونه😔 آخه هيچ كس اندازه ي من پسرمو دوست نداره حتي حتي همسرم

هميشه موقع تحويل سال آرزوي سلامتي داشتم و يه سري آرزوهاي مادي اما امسال بعد از سلامتي پسرم از خدا ميخوام يه سال ديگه بهم فرصت بده تا كنار پسرم باشم و مثل همه ي اين پنج سال تمام قد كنارش باشم ، مراقبش باشم و از همه مهمتر حاميش باشم💪

انشالله خدا همه ي مامانا رو براي بچه هاشون و همه ي بچه ها رو براي مامانا نگه داره🙏

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

الان میگن چرا بچه آوردی 🙄

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

عادیه خیلیا اینطورین

درباره ترس از مرگ بکم مطالعه کن

و سعی کن پسرتو جوری بار بیاری که وابسته محبت و بقیه نباشه خیلی و از پس خودش بربیاد بلکه اینطوری کمتر این حسو داشته باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه همه ی مادرا این حس رو دارن 

من دربدترین شرایط ممکن هم دیگه حتی تو دلمم آرزوی مرگ نمیکنم و میگم بچم چی میشه پس 

بعضی وقتا فک میکنم حتی اگه بمیرم آرامش نخواهم داشت 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یک لحظه بغضم گرفت

ان شاالله خدا برای پسرت حفظت کنه عزیزم 💜💜💜

واقعا بعد از عشق خدا به بندش هیچ عشقی بالا تر از عشق مادر به فرزندش نیست حالا هر آدمی میخواد باشه اکثر مادر ها همین هستن

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
عادیه خیلیا اینطورین درباره ترس از مرگ بکم مطالعه کن و سعی کن پسرتو جوری بار بیاری که وابسته محبت ...

اتفاقا پسرم خيلي مستقله 🧿اما خب هنوز كوچولوعه☺️ نياز به حمايتم داره

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

یک چیزی توی ذهنم اومد سعی کن این حس تبدیل به وسواس و اضطراب نشه برات چون مخرب هست موقعی که زیاد این فکرها رو میکنی به این فکر کن که خدا بندش رو ازهمه بیشتر دوست داره حتی از پدر و مادرش بیشتر

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

من به اندازه شما نمیترسم اما همیشه دعا میکنم که تا وقتی بچه هام رو سرو سامان بدم زنده بمونم.

پارسال دوستم متاسفانه در اثر سرطان فوت شد یه دختر و پسر کلاس دوازدهم  و یه پسر کلاس هفتمی داشت. دلم برای بچه هاش کبابه😢

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
یک چیزی توی ذهنم اومد سعی کن این حس تبدیل به وسواس و اضطراب نشه برات چون مخرب هست موقعی که زیاد این ...

چه خوب گفتي تا حالا بهش فكر نكرده بودم 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

اتفاقا پسرم خيلي مستقله 🧿اما خب هنوز كوچولوعه☺️ نياز به حمايتم داره

خب خوبه که مستقله

آره بچها نیاز دارن به حمایت والدین

یه کتاب هست مال اروین یالومه درباره ترس از مرگ مطمئن نیستم اسمشو ولی اسم نویسنده رو بزنید کتاباش میاد

اونو بخونید شاید کمک کنه

و اینم بگم..من خودم بی مادری کشیدم و الان ذره ای اذیتم نمیکنه و بدون که پسرتم میتونه از پسش بربیاد

البته دور از جونتون الانم که مشکلی ندارین ایشالا سایتون همیشه بالاسرش باشه