2777
2789
عنوان

عشقم شوهر کرده و بچه دار هم شده ولی من هنوز یادشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگ عشقم نی نی سایت میومد هیچوقت زنش نمیشدم 😂

بین اینهمه خانوم چی میخواد اخه

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

نمیگم فراموشش کن چون همه می‌دونیم که به حرف آسونه ولی نباید ولش میکردی 

هیچ چیزی نشد نداره اگه ته یه عشق و عاشقی به نرسیدن ختم بشه قطعااا یک نفر توی اون رابطه نخواسته یا کم گذاشته 

بهترین پیشنهاد اینه بیوفتی دنبال آدم زندگیت و توهم ازدواج کنی اون موقع خیلی چیزا تغییر می‌کنه حتی ممکنه از ته قلبت عاشق زنت بشی دیدم که میگم 

الهییی 🥺39سالته هنوز درگیرشی، خدا بهترین رو نصیبت کنه اون تموم شده دیگه به فکر خودت باش نابود شدی 

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲