2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دعوا کردم از خونه اومدم خونه مامتنم تمروز یه سر رفتم خونه یه چیزی بردارم دیدم خونه بهم ریخته بدجور ولی من دیگه خونه نمیرم

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
به شوهرت بگو تین خط قرمزت بوده و میخوای جدا شی(الکی اما جدی) به خانوادت بگو حق طلاقتو بگیرن و به شو ...

بابا بی خیال 

چرا واسه خودش مسئله درست کنه

طلاق چیه این وسط 

به نظرم زن هیچ وقت نباید اسم طلاق رو بیاره 

وقتی آورد باید طلاق بگیره 

اون خانم هم همین که شوهرش اعتیاد نداشته باشه کافیه 

حالا باباش می‌کشه یا نه مهم نیست 

مردا هم‌ انقد پخمه نیستن الکی بیان حق طلاق بدن

جدا بشه؟؟؟ مگه همسرش دور از جون کشیده  پدرشوهرش و اختیار خودش رو داره  فقط نباید تو جمع ...

باید بهش میگفتن 

خیلییی مسئله مهمیه

الان سفت نزنه فردا شوهرش بساط میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

با پد الکی پاک کن همه دیر کثیف میشه هم به راحتی چربیا پاک میشه

چربی داخل    فیل تر که مثل چسب داخل منافذش میمونه رو چجور میشه پاک کرد من که هر شوینده ای رو امتحان کردم فایده نداشت

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
چربی داخل    فیل تر که مثل چسب داخل منافذش میمونه رو چجور میشه پاک کرد من که هر شوینده ای ...

منم فقط خستگیش موند و هیچ اثری نداشت

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

من اتاق دخترم رو ۲۸ اسفند تمیز میکنم انقدر که کثیفه

وای انگار این بچه نمی‌فهمه هر چی تمیز می‌کنم می‌بینم میره تو اتاق میریزه بهم منم در اتاق و قفل کردم آنقدر گریه کرد و جیغ زد پشیمون شدم بازش کردم منم باید بذارم 28 تمیز کنم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍