2777
2789
ببخشید دوستان یه سوالی داشتم.من عقدم.پدرشوهرم چندین سال پیش ک دچار مریضی میشن.از اونموقع ب عنوان مسک ...

تو مواظب شوهرت باش ب پدر شوهرت چیکار داری 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دوستان یه سوالی داشتم.من عقدم.پدرشوهرم چندین سال پیش ک دچار مریضی میشن.از اونموقع ب عنوان مسک ...

به شوهرت بگو تین خط قرمزت بوده و میخوای جدا شی(الکی اما جدی)

به خانوادت بگو حق طلاقتو بگیرن و به شوهرت بگو یکبار حتی برای بیماری هم بکشی جدا میشم

حق طلاق ندی همین الان تموم ما خونوادمون بهم نمیخوره

بگو به خانوادش بگه جلو تو این کارو نگنن خیلی حساسی و احترامت نگه دارن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

هیچ قرار نیست ک شما تو خونه اونا زندگی کنید 

ولی از همسرتون بخواید به پدرشون بگن جلوی جمع این کار رو نکنه بالاخره شما روزی بچه دار میشین 

تو مواظب شوهرت باش ب پدر شوهرت چیکار داری 

۹۰٪ بچه ها هم میرن سراغش 

مسیله عادیه تو خانواده همسرش ظاهرا که جلو نو عروس بساط میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

آشپزخونه رو امروز تموم کردم اتاقم مونده و اتاق پسرم که هر چی تمیز میکنم باز میریزه بیرون 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
به شوهرت بگو تین خط قرمزت بوده و میخوای جدا شی(الکی اما جدی) به خانوادت بگو حق طلاقتو بگیرن و به شو ...

جدا بشه؟؟؟ مگه همسرش دور از جون کشیده 

پدرشوهرش و اختیار خودش رو داره 

فقط نباید تو جمع این کارو کنه چون اون انتخاب خودش بوده انتخاب دیگرون ک نیست ک بخوان تحمل کنند

اره اونو ک راست میگید.ولی آخه زشت نیس جلو من مصرف داره من خونه پدرم این مدلی ندیدم 

نمیتونی کاری کنی عزیزم فقط باید جلو شما رعایت کنن همین 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره