2777
2789
عنوان

اومدم آب ماهی قرمز رو عوض کنم این توی آب بود کسی میدونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 86 پست
آره شبیه اونه من الان چیکار کنم خدا     دستم ب آبشون خورد حتی ریختم تو ظرف پلاستیکی بزرگ ...

تو نت دیدم الان زده تخم ریزی میکنن شپش ها ماهیارو تو آب جوی بریز بره دستا و لباسهای بچتو تمیز بشور و عوض کن اون ظرف رو هم تمیز بشور 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

هیچی نمیشه بابا اما دیگه دست نزنه

وای خدا سن بچم کمه تا من دستشو ببرم بشورم دستشو زود گذاش دهنش الان من چیکار کنم من تا فردا از غصه میمیرم

این چی بود شوهرم آورد خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نت دیدم الان زده تخم ریزی میکنن شپش ها ماهیارو تو آب جوی بریز بره دستا و لباسهای بچتو تمیز بشور و ...

دستاشو شستم الان لباساشو عوض میکنم فردا میبرمش حموم 

خدا کنه چیزی نشه الان قلبم تند تند میزنه

دستاشو شستم الان لباساشو عوض میکنم فردا میبرمش حموم  خدا کنه چیزی نشه الان قلبم تند تند میزنه

ن انشالله ک چیزی نمیشه چون بیرون آب زنده نمیمونن

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

من ای تو دارم۱ سکته میکنم

خواستم یه تاپیک بزنم ب بقیه اطلاع بدم ک کسی مثل من نشه

ولی اینجور ک پیداس خیلیا ناراحت شدن و گفتن چرا تاپیک میزنی یا قصدت پربازدیدیه و... 

بخدا حالم خیلی بده 

عزیزم تونستی دوتا تاپیک آخر  گزارش بزن بترکه ممنون

از بچم میترسم ک دست زد ب آبشون الان من چیکار کنم        

اگه دستشو بعد اون ب دهنش نزده باشه کاری نمیشه نگران نباش

بچتون چندسالشه؟

اگه دستشو بعد اون ب دهنش نزده باشه کاری نمیشه نگران نباش بچتون چندسالشه؟

۳سالشه

ک فکر کنم زد ب دهنش 

چون یه دستش همش تو دهنشه تا ببرم بشورم دست زد ولی ب آب ماهی دست زد ب اون موجوده دست نزد چون اون زیر تنگ بود دستش ب ماهی هم نخورد حالا نمیدونم چ کنم

۳سالشه ک فکر کنم زد ب دهنش  چون یه دستش همش تو دهنشه تا ببرم بشورم دست زد ولی ب آب ماهی دست ز ...

نترس اگه هرعلائم حساسیتی دیدی ببرش دکتر خیالت راحت شه ولی بچت بزرگه کاری نمیشه 

نترس اگه هرعلائم حساسیتی دیدی ببرش دکتر خیالت راحت شه ولی بچت بزرگه کاری نمیشه

حالم بده نمیدونم چ کنم واقعا اونای ک این ماهی های مریض رو میدن ب بازار وجدان ندارن

من با فروشنده کاری ندارم چون اونم خبر نداشته حتما 

اونای ک مسئول قرنطینه این ماهیا و... هستند واقعا بی وجدانن

چندساله که دارن اطلاع رسانی میکنن که این ماهی قرمزا رو نخرید و اینا ناقل بیماری و انگل هستن ولی هیچکی گوش نمیکنه 

من که خودم از تموم جونورها بیزارم و چندشم میشه بیارم تو خونه 

اگه چاره داشتم و بلد بودم یکار میکردم مگس هم وارد خونم نشه😂