2777
2789
عنوان

محصولات شیگلم کی استفاده کرده؟

2094 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان.

میخوام رژگونه (لاوکیک)، تینت لب و هایلایتر سفارش بدم.

شما چه محصولاتی رو استفاده کردین؟ راضی بودین؟ اسم رنگشم بگید.

سایت هم می‌شناسید معرفی کنید.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

من رژگونه ش رو دارم رنگ flot on دوسش دارم خوب پخش میشه پیگمنت داره ولی بنظرم ماندگاری بالایی نداره زود یجوری میشه که انگار چیزی نزدی من صورتم چربه برا اینکه چربی پوستمو از رو ارایش بخوام بگیرم رژگونه م هم پاک میشه البته من پودر یا اسپره فیکس استفاده نکردم شاید اونجوری پاک نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رژگونه ش رو دارم رنگ flot on دوسش دارم خوب پخش میشه پیگمنت داره ولی بنظرم ماندگاری بالایی نداره ز ...

مرسی عزیزم. حضوری خریدی یا اینترنتی

من رژگونه ش رو دارم رنگ flot on دوسش دارم خوب پخش میشه پیگمنت داره ولی بنظرم ماندگاری بالایی نداره ز ...

کسایی که پوستشون چربه باید رژگونه پودری بزنن

یا اگرم میخوان طبیعی تر باشه تینت بزنن بهتره

رژگونه مایع روی پوستای چرب زود پاک میشه و جلوه خوبی نداره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
سلام‌.میشه بپرسم اونی که سرتون کلاه گذاشت بابت خرید ماشین چی شد؟این آقا از قزوین نبودن؟

سلام عزیزم. جلسه تشکیل شد و هیچ کدوم در جلسه حاضر نشدن. قاضی هم محکومشون کرد. یک جلسه تجدیدنظر گذاشتن که اگه بازم نیان جلب اونا فک کنم صادر بشه و قاضی حکم رد مال بده. یعنی ماشین هر جایی هست توقیف بشه و به ما بدن.

راستش اینجور آدمای کلاه  بردار محل ثابتی ندارن. صدتا آدرس ازشون هست. فردیس کرج، لرستان، خوزستان و...

کسایی که پوستشون چربه باید رژگونه پودری بزنن یا اگرم میخوان طبیعی تر باشه تینت بزنن بهتره رژگونه م ...

عزیزم پنکک خیلی خوب با کاور بالا برای پوست چرب میشناسی؟ قیمتش تا ۷۰۰ 

عزیزم پنکک خیلی خوب با کاور بالا برای پوست چرب میشناسی؟ قیمتش تا ۷۰۰ 

مای میکاپ استوری

شیگلم

میبلین

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂