2777
2789
تو زندگیم مشکلات زیادی دارم الان یخ مدت هست که کلا انرژی برا زندگی ندارم کلا زندگی حواب و حوردن و گریه کردن دستام نای کار کردن ندارن چاق شدم از جمع گریزونم حتی خونه پدریم نمیرم هیچ جا کلا حوصله دخترم و هیچ چیزی و ندارم به شدت سرد مزاج شدم و همش دوست دارم بشینم یه گوشه غصه بخورم
LilySlim Fitness goals tickers

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر اعصاب رفتم قرص سرترالین داد بهتر شدم اما ده برابر چاقتر شدم منم قطع کردم الان فلوکستین میخورم بهترم اما نه اونجور که باید باشم خدا کمکمون کنه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیزم منم تقریبا همینطوری بودم.صبح که پسرمو میفرستادم مدرسه میگرفتم میخوابیدم.اصلا نای کار کردن نداشتم.حتی حوصله شونه به موهاموو.از هرچیزی زود ناراحت میشدم.فکر میکردم افسرده شدم.رفتم چکاپ.دکتر گفت ویتامین ب بدنت کمه.به خاطر این.
خدایا بالاتر از بهشت سراغ داری ؟؟؟؟ برای زیر پای پدرم میخواهم!!!!!!!!!!!!
نه چاق نمیکنه خیلی خوبه اما اگه ی روز نخورم دوباره اشکم به راهه وهمون سر جای اولم
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اصلا هیچ دارویی مثل فلوکستین خوب نیست من همه چیو امتحان کردم تازه لاغرم میکنه
دقیقا همه افکارت مث من بود یه سال ونیم گرفتاراین موضوع بودم.تازه به همه این شرایط یه .بچه بی نهایت ناآرومو هم اضافه کن...به شوهرم گفتم میخام فعلن تنهازندگی کنم طلاقم بده بهم گفت تو به جای اینکه سعی کنی رابطمونوبهبود بدی میخای ازش فرارکنی...این حرف خیلی روم تاثیرگذاشت...تصمیم گرفتم شروع کردم اول نمازمو اول وقت خوندم بعدش ورزش و پیاده روی...هشت کیلو تو یه ماه ونیم کم کردم ...الان خداراشکرخیلی بهتر شدم..ولی هنوزهم بعضی وقتا همون افکارمیان سراغم ولی خیلی خیلی کمترازقبل
هرگزازرحمت خدا ناامید نشو
منم دوران دانشجوییم خیلی دچار میشدم جوری میز و صندلیارو خونه رو پرت میکردم اینور اونور ...یه حالتی داشتم انگار خواب و بیداری بود زندگیم.ولی الا سرکار میرم خوبم خیاطم کارم دستیه.دو تا دوست با حال دارم باهاشون میرم گردش خنده.الا خیلی شادم .هر روزم برنامه میریزیم برای دیدن جای جدید شاید اینا باعثش بشن
دوس دارم تنها باشم حتی دخترم و نمیتونم تحمل کنم حوصله هیچی ندارم فقط مرگم و از خدا میخوام از این حالت هام خیلی میترسم بهتره برم رواشناس یا روان پزشک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
LilySlim Fitness goals tickers