2777
2789
عنوان

دوستانی که پیانو بلدن

128 بازدید | 10 پست

@مامالی4 جان و بقیه دوستان؛ میشه راهنماییم کنید اگه روزانه حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت تمرین داشته باشم؛ چقدر طول میکشه تا به نواختن یه قطعه با سطح متوسط مسلط بشم؟ قبلا سنتور هم زدم تا حدودی بلدم .

مامالی شما چندوقت هست پیانو میزنید؟

روزی ۱ ساعت خیلی کمه، باید بکنیش حداقل روزی ۲ ساعت تا ۳ ساعت. قطعه با سطح متوسط یعنی مثلا کدوم آهنگ؟ احتمالا یه هفته طول بکشه.

کلا پیانو زمان میخواد برای همین من گذاشتم کنار خوشم نیومد.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قطعه ای منظورتونه مثلا سلطان قلبها و اینا یکم راحتن من با اینکه هفته ای ۲-۳ روز تمرین میکردم مثلا ...

اخه قطعه رو میشه به صورت ساده هم دراورد بدون ارایش نت ها. حداقل تو سنتور که اینطوریه

منظورم قطعه ای بود که خیلی خیلی هم حرفه ای نباشه ولی در حد متوسط ارایش شده باشه

اخه قطعه رو میشه به صورت ساده هم دراورد بدون ارایش نت ها. حداقل تو سنتور که اینطوریه منظورم قطعه ای ...

چی‌ بگم عزیزم هر کس یه سطحی داره سخته بخوام چه قطعه ای متوسط محسوب میشه

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

عزيزم براي شروع روزي يه ساعت تمرين خوبه

من دو ماه اول رو مشغول نت خواني و سلفژ بودم،

بعد اون يه قطعه اي بود به اسم شب هاي روسي كه بعد يه ماه تمرين ميزدمش

حدود چهار ساله كه كار ميكنم و الان روزي دو ساعت تايم تمرينمه