2777
2789
عنوان

چرا هیچ احساسی نسبت به پسرا ندارم

623 بازدید | 30 پست

هیچ حسی نسبت به پسرا ندارم از اول هم نداشتم تصمیم گرفتم کلا ازدواج نکنم ولی میگن همه اشتباه می کنی سنم هم ۳۷ از اول حس عشق اینا به کسی نداشتم همه رو به چشم برادری میبینم خواستگار هم همش رد کردم و می کنم نمی تونم دوستشون داشته باشم 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
مزاجت سرد دستاتم همیشه سرد. اگه گرم بودی خیلی زودتر از اینا ازدواج کرده بودی 

دستام سرد نیست کف پام گاهی سرد میشه استرس داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستام سرد نیست کف پام گاهی سرد میشه استرس داشته باشم

دستات بقیه باید بگیرن تو دستشون تا بفهمن گرمی یا سرد خودمون متوجه نمیشیم.  ادمای گرم از نظر جنسی خیلی قوین و کشش دارن به پسرا و عروسی هم ک میرن تصور میکنن س..ک..س اون عروس داماد و کلا ادمای خوشگل رو ک میبینن جذب طرف میشن و تا یکی دو روز به طرف فکر میکنن. تو این علایم داری؟ نداری پس سردی 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

دستات بقیه باید بگیرن تو دستشون تا بفهمن گرمی یا سرد خودمون متوجه نمیشیم.  ادمای گرم از نظر جنس ...

من روابط جنسی س ک س اینا کلا بدم میاد حتی موقع فیلم و سریال دیدن صحنه باشه می زنم بره جلو

تو آینده منی.....

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خوشبحالت  من انقدر دوستش دارم انقدرردوستش دارم که الان دوروزه باهاش حرف نزدم حس میکنم دلم میخو ...

من چرا اینجور نیستم انگار پسرا هم دخترن برای من همه میگن ازدواج کن من دوست ندارم اصلا احساسات عشق و عاشقی ندارم مثلا حرف زدن اینا بدم نمیاد ولی روابط جنسی بدم میاد

من روابط جنسی س ک س اینا کلا بدم میاد حتی موقع فیلم و سریال دیدن صحنه باشه می زنم بره جلو

خوب دیگ مزاجت فهمیدی چیه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

ولی من سنم اونقدر زیاد  نیست 

ولی شما حتما با روان شناس صحبت کن 

چون داره چالش جدی میشه براتون 

مخصوصا به خاطر سن تون

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻