هیچ حسی نسبت به پسرا ندارم از اول هم نداشتم تصمیم گرفتم کلا ازدواج نکنم ولی میگن همه اشتباه می کنی سنم هم ۳۷ از اول حس عشق اینا به کسی نداشتم همه رو به چشم برادری میبینم خواستگار هم همش رد کردم و می کنم نمی تونم دوستشون داشته باشم
دنیا میچرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دستات بقیه باید بگیرن تو دستشون تا بفهمن گرمی یا سرد خودمون متوجه نمیشیم. ادمای گرم از نظر جنسی خیلی قوین و کشش دارن به پسرا و عروسی هم ک میرن تصور میکنن س..ک..س اون عروس داماد و کلا ادمای خوشگل رو ک میبینن جذب طرف میشن و تا یکی دو روز به طرف فکر میکنن. تو این علایم داری؟ نداری پس سردی
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خوشبحالت من انقدر دوستش دارم انقدرردوستش دارم که الان دوروزه باهاش حرف نزدم حس میکنم دلم میخو ...
من چرا اینجور نیستم انگار پسرا هم دخترن برای من همه میگن ازدواج کن من دوست ندارم اصلا احساسات عشق و عاشقی ندارم مثلا حرف زدن اینا بدم نمیاد ولی روابط جنسی بدم میاد
دنیا میچرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻