2777
2789
عنوان

جمله خنده دار برای تکلیف😑

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
خودمم همینجور فقط یه کلمه تو ذهنمه اولش میگم آن مرد رانندگی می‌کرد و😂😂🤔

مثل من😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

مثل من😂

😂😂😂ضریب هوشی جفتمون ۱۰۰ از ۱۰۰

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هنگام رانندگی مادرم برای پدرم میوه پوست میکند انگار که پدرم کوه کنده است😂😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هنگام رانندگی مادرم برای پدرم میوه پوست میکند انگار که پدرم کوه کنده است😂😐

یا مردی رانندگی می‌کرد با صدای بوق او پلیس ترسید و او را دو برابر جریمه کرد😑😑😂😂اه اه اه چندشششش

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

واسه رانندگیم گفتم😂😎

مرررسی عشقم عالی بود ممنونم ازت گلم💫💫💞💞❤️😂

یا مردی رانندگی می‌کرد با صدای بوق او پلیس ترسید و او را دو برابر جریمه کرد😑😑😂😂اه اه اه چندشششش

اونم خوبه 😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40