2777
2789
عنوان

از آدمای خیلی باذوق بدم میاد نم چرا

247 بازدید | 21 پست

الان یکی دوتا دوست خیلی خوش ذوق دارم

ولی خیلی رو اعصابمن

چرا واقعا ی آدم باید انقد خوشحال و خوش ذوق باشه؟😐

همونی که دلش پیش تو گیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من اصلا از درون خوشحال نیستم خوش ذوقم نیستم

ولی طوری‌ اینجا کامنت میزارم چند بار شده گفتن چقدر خوب میحرفی 😂نمیدونن وضعم چطوره...

بعضیا اینطورن شاید داغون باشن ولی به فکر خوشحال کردن بقیه ن

چون حسودی

نه اصلا دلیلی نداره ک حسودی کنم چون هم سطحیم تقریبا

از هرلحاظ

ولی خیلی خوش ذوقن زود برا همه چی خوشحال میشن الکی ادا در میارن نم شاید من اینطور حس میکنم

همونی که دلش پیش تو گیره
بستگی داره بعضیا به دل آدم میشینن بعضیا رو مخن..‌

آخه بعضیارو دیدی الکی ادا در میارن ک خیلی ذوق میکننو اینا خصوصا جلو پسرا خیلی خودشونو کول و خوشحال و باذوق نشون میدن طرف مثلا خوشش بیاد دوستای منم اینطورن😐

همونی که دلش پیش تو گیره