2777
2789
عنوان

از ترس دست و پام یخ زده میشه بیاین

278 بازدید | 20 پست

سلام من اقدامم ولی باردار نیستم من بی نهاااااایت ترسوام چند وقت پیش سونو واژینال دادم درد داشتم البته اولش بعدش خوب بود حالا مثل اسب از معاینه لگنی و اینا میترسم همینجا گفتن دستشونو تا مچ میبرن تو اخه من رابطه کامل نمیتونم داشته باشم اونو چجوری تحمل کنم راهنماییم کنید که سخته این معاینه و واقعا تا مچ میبرن تو؟

یه سوال دیگم دارم دکترم خیلی جدیه و سنش بالاس میترسم ازش ....میترسم باهام دعوا کنه موقع دردام و معاینه چون میترسم دست خودم نیس حالا دکترمو عوض کنم فقط واسم پرونده تشکیل داده تا الان

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم از امپولو ازمایشم میترسی؟؟؟

ببین نه که بگم کولی بازی در میارم و فلان نه اما دلهره دارم قبلش ولی نه درد اونجوری ندارم فقط دلهره اس قبلش و تا میزنه میگم اخخخ😂

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم