2777
2789
عنوان

اثبات وجود خدا

97 بازدید | 5 پست

همیشه تو ذهنم بود که چجوری باور کنیم خدا وجود داره ؟ جواب سوالم رو نمی‌تونستم پیدا کنم ولی جوابش ساده تر از چیزی بود که فکر میکردم اصلا وجود ما خودش دلیل بر وجود خدا هست همین دنیایی که توش زندگی میکنیم و یکی خلق کرده و اون خدا هست به خودتون تو آیینه نگاه کنید به صدای نفس هاتون گوش کنید به آسمون نگاه کنید و... همش دلیل بر وجود خدا هست وقتی خدا وجود داره پس دلیلی بر نگرانی نیست چون همیشه یکی مواظبمونه همه چیو به خدا بسپارید و باهاش حرف بزنید عین رفیق باهاش باشید شک نکنید کمکتون می‌کنه اینارو نوشتم شاید یکی با یاد خدا دلش گرم بشه و امیدوار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوار باشه به موقعش درست میشه ناامید نباش تحت هیچ شرایطی

کلی پول سرمایه وقت همه چی گزاشم ولی خدا اصلاااا کمکم نمیکنه...خدا ب چن نفر همچین کمک می‌کنه...من این همه تلاش میکنم فقط سد راهم شده و تمام درهای موفقیت و بسته!!!خستممم..هی میگن ازتوحرکت از خدابرکت‌.ولی کو؟؟؟صب تا شب هررروووز زحمت میکشم ولی خدا ضایعم می‌کنه وبحای کمک کردن فقط داره نگام می‌کنه...نگین امتحانه یا صبرکن و فلان...هرامتحانو صبری بود تالان جواب میداد...

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
کلی پول سرمایه وقت همه چی گزاشم ولی خدا اصلاااا کمکم نمیکنه...خدا ب چن نفر همچین کمک می‌کنه...من این ...

ببین بعضی جاها خیلی سختی میبینی برای رشد کردن هست اینم بگم خدا بعدا ده برابر سختی های الان برات جبران می‌کنه فقط ناامید نشو تجربه اینو ثابت کرده فقط سعی کن آدم خوبی باشی به بقیه کمک کنی غیبت نکنی و.. حسادت نکنی و.. با خدا رفیق باشی .. قبل خواب با خدا تو خلوت خودت حرف بزن کمکت می‌کنه شک نکن درست میشه تو اخر زندگی آدمای موفق رو میبینی و حسرت میخوری همه ی آدم های موفق سختی کشیدن با کسی خودتو مقایسه نکن