2777
2789
عنوان

این سم ها که 😂😂

616 بازدید | 19 پست

یه سوالی برام ایجاد شده تو فیلم ها دیدید یه سم هایی میدن به یه نفر این سمه طرفو نمیکشه انقدر ضعیفه که بعد از یکی دو سال خوردن پیاپی بعد از اینکه طرف مریضه مریض شد میمیره و همه فک میکنن بخاطر مریضی مرده ؟

چه سمیه ؟😂😂😂😂

شما به دغ دغه های فکری من کار نداشته باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سم در سم  مریض در مریض شد  نفهمیدم

میگم دیدی تو فیلم یه سم هایی به خودد یسریا میدن سمه ضعیفه و طرف رو فقط مریض میکنه و اگه خیلی از این سمه مصرف کنه میمیره 

ولی چون مریض بوده همه فک میکنن واسه مریض بودن مرده

شما میدونی چه سمیه؟

اسمشونو بگم؟

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
میگم دیدی تو فیلم یه سم هایی به خودد یسریا میدن سمه ضعیفه و طرف رو فقط مریض میکنه و اگه خیلی از این ...

نه والا منو یاد فیلمای چینی تاریخی انداختی

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
آره آره لطفاا

باشه، خلاصه می‌گم. این سم‌ها اگه کم کم به کسی بدی، می‌تونن باعث بشن که اون شخص بعد از مدتی بمیره و هیچکس نفهمه که سم خورده

رایسین: از دانه کرچک درمیاد. یه دانه ازش کافیه که کسی بمیره. باعث میشه که سلول‌ها نتونن پروتئین درست کنن.

سم بوتولینوم: از بعضی باکتری‌ها درمیاد. یه قطره ازش کافیه که کسی بمیره. باعث میشه که مغز و بدن با هم حرف نزنن و تنفس قطع بشه.

تترادوتوکسین: از بعضی ماهی‌ها و حیوانات آبزی درمیاد. یه مقدار کوچیک ازش کافیه که کسی بمیره. باعث میشه که مغز و بدن با هم حرف نزنن و تنفس قطع بشه.

آماتوکسین: از بعضی قارچ‌ها درمیاد. یه قارچ ازش کافیه که کسی بمیره. باعث میشه که کبد و کلیه‌ها خراب بشن.

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
باشه، خلاصه می‌گم. این سم‌ها اگه کم کم به کسی بدی، می‌تونن باعث بشن که اون شخص بعد از مدتی بمیره و ه ...

آم خب وقتی حتی مقدار کمی از اینها باعث مرگ میشن چقدر باید خورد تا نکشه؟

آم خب وقتی حتی مقدار کمی از اینها باعث مرگ میشن چقدر باید خورد تا نکشه؟

این سم‌ها برای کشتن یک انسان بالغ، مقدارهای مختلفی لازم دارن. این مقدارها رو می‌تونید با معیار LD50 اندازه‌گیری کنید که نشون میده چه مقدار از یک ماده برای کشتن ۵۰ درصد از جمعیت نمونه لازمه. البته این مقدارها ممکنه برای افراد مختلف فرق کنه. مثلا:

رایسین: LD50 این سم برای انسان حدود ۲۲ میکروگرم بر کیلوگرم وزن بدنه. یعنی یک انسان ۷۰ کیلوگرمی برای مرگ باید حدود ۱٫۵ میلی‌گرم رایسین بخوره.

سم بوتولینوم: LD50 این سم برای انسان حدود ۱ نانوگرم بر کیلوگرم وزن بدنه. یعنی یک انسان ۷۰ کیلوگرمی برای مرگ باید حدود ۷۰ نانوگرم سم بوتولینوم بخوره

تترادوتوکسین: LD50 این سم برای انسان حدود ۳۳۳ نانوگرم بر کیلوگرم وزن بدنه. یعنی یک انسان ۷۰ کیلوگرمی برای مرگ باید حدود ۲۳ میکروگرم تترادوتوکسین بخوره.

آماتوکسین: LD50 این سم برای انسان حدود ۰٫۱ میلی‌گرم بر کیلوگرم وزن بدنه. یعنی یک انسان ۷۰ کیلوگرمی برای مرگ باید حدود ۷ میلی‌گرم آماتوکسین بخوره.

این سم‌ها برای کشتن یک انسان بالغ، مقدارهای مختلفی لازم دارن. این مقدارها رو می‌تونید با معیار LD50 ...

چقدر اطلاعاتتون کامله ممنون 

بعد اطلاع دارید که مثلا هر دونه کرچک چقدر سم رایسین داره؟ 

چقدر اطلاعاتتون کامله ممنون  بعد اطلاع دارید که مثلا هر دونه کرچک چقدر سم رایسین داره؟

نظر لطفتونه ☺️

تقریبا هر دونه کوچیک حاوی ۰/۱ تا ۴ درصد سم رایسینه