2777
2789
عنوان

اسم کوثر برا دخترم چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 112 پست

نه لطفاً نذار دلیلشم معلومه نیاز به گفتن نیست

اگه اسم مذهبی میخوای یه اسم دیگه انتخاب کن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من قشنگ نیست بعد فکر کن 

یه عده برای مسخره بازی بد تلفظ کنن .....

اسم های ایرانی به نظرت چطوره 

ژینا ، آرشیدا ، آرنیکا ، آرنیا، روژین،

اینا خیلی قشنگن 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
نورا از حورا قشنگتره  هوررررا نگن بهش

من ابجیم تو مهد کودک ی دوست داشت اسمش هورا بود میگفت وقتی دست میزنیم میگیم هورااااا اون میگه بله 😐 اخه ما ک با اون کاری نداریم 😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐
چرا برای ایشون و شما چه اتفاقی افتاده مگه؟

اتفاقی که ن ولی اطرافیان پسر پرست اذیت میکنن ماهارو

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

استارتر عزیز اسم قشنگتم نمیدونم چیه که به اسم صدات کنم ببخشید هی میام تو تاپیکات حرفامو میزنم، کاربری منو فامیل دارن دوست ندارم از اسرار زندگیم باخبر بشن 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
اتفاقی که ن ولی اطرافیان پسر پرست اذیت میکنن ماهارو

آها ناراحت نباش این مشکلو نصف ایران دارن خواهر 

خانواده منم پسرو خدای روی زمین میدونن 

برات مهم نباشه قشنگم اون بیچاره ها مغزشون کوچیکه نمیدونن بچه هر دو جنسش لازمه برای بقا و فرقی نداره 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من اسمم کوثره تاحالا هیچوقتتتت منو بخاطر اسمم مسخره نکردن اونایی که اینو نوشتن حتما خیلی خانواده ها ...

اگه یه ذره شعور داشته باشی توهین نمیکنی بچه ها تو مدرسه بچه رو مسخره میکنن آدم بزرگ خل نیست که اسم رو مسخره کنه هرکس دم از لول بالا پایین زد دقیقا خودش بی لول ترینه از حذف زدنت هم مشخصه😏😏😏😏

اگه یه ذره شعور داشته باشی توهین نمیکنی بچه ها تو مدرسه بچه رو مسخره میکنن آدم بزرگ خل نیست که اسم ر ...

حالا چرا به تو برخورد؟معلومه خودت و بچه هات از اونایی هستین که بقیه رو مسخره میکنن .

از قدیم گفتن فحش رو بنداز صاحبش بر میداره

من ابجیم تو مهد کودک ی دوست داشت اسمش هورا بود میگفت وقتی دست میزنیم میگیم هورااااا اون میگه بله 😐 ...

چقد خندیدم با این کامنت😂😂😂شوهرمم میگ میگن هورا

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون