2777
2789
عنوان

ترشح دختر بچه دیگه نمیدونم

405 بازدید | 14 پست

دخترم ترشح داره منتها نه رنگ خاصی داره و نه بو میده دکتر هم بردمش براش دارو داد استفاده کردیم اما همچنان باز ترشح دارد نمی‌گم تاثیرگذار نبود چرا خیلی بهتر شد اما خوب خوب نشده حالا چه کار باید کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلواریازیرپوش هرکدوم میپوشه   تمام نخی استفاده کنه زود ب زود تعویض کنه لباس زیرشو توماشین نندازید با دست و پودرصابون بچه بشویید احتمال زیاد بدنش حساسه به شوینده حتی.  دسشویی که میره نظارت داشته باشید که حتما خودشو تمیزبشوره رعایت تاثیر مثبت داره دربهبودی 

لباس زیر نباید مرطوب باشه احتمالا دلیل ترشحاتش همینه

تند تند لباس زیرش و عوض کنه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
نوزادهای دختر چون تحت تاثیر هورمونهای مادر قرار دارن ممکنه تا یه مدتی ترشح داشته باشن ولی از تایم نو ...

این ۶سالشه .بله از داستان نوزاد و اینها با خبرم .دختر دومم هست . کاملا گیج موندم. زیر دست بهترین دکترم بردمشها. فخر الملوک یاسایی در گوگل بزنید هم میاد ولی نتیجه حاصل نشده

لباس زیر نباید مرطوب باشه احتمالا دلیل ترشحاتش همینه تند تند لباس زیرش و عوض کنه

والا هر روز تعویض میکنیم ‌‌‌‌با دستمال نخی خشک میکنم.اصلا خودم کار شستشو رو دارم انجام میدم ولی...

ترشح دخترتون خوب شد یا نه؟

سلام حالتون خوبه .یک روز کلا نیست .بعد یبار شدید میشه .ببارم محدود ..ولی در کل خدا رو شکر بالاخره روزایی وجود دارند که نداشته باشه.اما ترشح به رنگ سگبی رنگ درآمد و از زردی فاصله گرفت این برای من خوشایند بود