2777
2789

ی چوب تنه درخت برادشتم روش ی لایه نازک پارچه گذاشتم بعد تخم ریحون خیس کردم وقتی مثل تخم شربتی پف کرد باهاش خاکشیر قاطی کردم ریختم رو پارچه با اب اسپری میکنم روزی ۳ بار امروز روز دومه بنظرتو روشم اشتباه بوده در نمیاد؟

اینو یکی برام توضیح داده بود الان ک تو نت زدم میگا باید ۴ ساعت خیس بخوره باید زیرش پنبه باشه روش پلاستیک بکشیم سوراخ سوراخ کنیم تا جوونه بزنه🤦‍♀️ ینی درنمیاد یکی دیگه بکارم؟ باید ۱۰ روز قبل عید کاشته شه اگ تجربه ای دارید در نمیاد بهم بگید یکی دیگه بکارم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

اره روش نایلون بکشی رو سوراخ سوراخ کنی زودتر در میاد

و اصلا نباید بذاری پنبه خشک بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره روش نایلون بکشی رو سوراخ سوراخ کنی زودتر در میاد و اصلا نباید بذاری پنبه خشک بشه

روی یلایه نازک پارچه گذاشتم

پلاستیک بکشم درمیاد؟ یا حتما باید پنبه باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روی یلایه نازک پارچه گذاشتم پلاستیک بکشم درمیاد؟ یا حتما باید پنبه باشه؟

میگن پنبه چون ابو مدت بیشتری نگه میداره

اره پلاستیک بکش ک بخار اب جمع بشه

حتما چندتا سوراخ ریز ایجاد کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میگن پنبه چون ابو مدت بیشتری نگه میداره اره پلاستیک بکش ک بخار اب جمع بشه حتما چندتا سوراخ ریز ایج ...

باشه ممنونم