2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو؛ چیکار کنم کتلت وا نره؟🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 58 پست
چرا فلفل دلمه میریزی🤔😐 من که نمیریزم اصلا! بعد سیب زمینی و پیاز رو که رنده کردی یکم با دست فشارشو ...

چون از طعمش خوشم میاد😁

اهااا چشم مرسیی🩷

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلای ما هس، کلا هیچی تخم مرغ نمیزنه توش خیلی یم کتلت ها و کوکو سیب زمینی هاش معروف و خوشم ...

چه جالببب

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
چون از طعمش خوشم میاد😁 اهااا چشم مرسیی🩷

هر نکته مکانی و هر سخن جایی دارد... اخه جای فلفل دلمه تو کوکو سیب زمینی نیست کهههههه😃 شاید به خاطر همین فلفل دلمه اس که کوکوهات انسجام ندارن وا میرن🤔

آرد نخودچی بزن . پیاز نزن . من البته با گوشت می پزم دقت کردم پیاز رنده شده حتی آب گرفته بزنم وا می ره . آرد نخودچی هم خیلی عالی میشه هم طعمش هم وا نمیره

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بدون گوشت میشه کوکو دیگه کتلت نیست

مگه کوکو اونی نیست که با سبزی درست میشه ؟ 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من هیچوقت ارد نمیزنم طعم آرد میگیره ،آب سیب زمینی پیاز رو‌ بگیر تخم مرغ هم زیاد نزن یعنی مواد خیلی شل نشه با تخم‌مرغ ،روغن هم خوب داغ باشه خیلی برشته و عالی میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

سیب زمینی هاتو نیم پز کن

بذار کامل سرد بشه

روغنت داغ باشه

شعله رو اولش خیلی کم نکن بعدش کم کن

مادرشوهرم نون سنگک خشک میکنه پودرشو میریزه تو کتلت خیلییییی خوب میشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

آب پیاز رو بگیر اول 

دوم من داخل این نون باگت ها رو در آوردم خشک و پودر کردم دو قاشق ازش می ریزم تو کتلت 

با یک قاشق پودر سوخاری و یک قاشق آرد نخودچی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
هر نکته مکانی و هر سخن جایی دارد... اخه جای فلفل دلمه تو کوکو سیب زمینی نیست کهههههه😃 شاید به خاطر ...

ضرب المثلت جاش اینجا نیست.دقیقا هر نکته مکانی.آشپزی سلیقه ای هست و ابتکار.میگه دوست دارم بعد شما تاکید داری نزنه.هیچ بایدی نیست تو اشپزی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مگه کوکو اونی نیست که با سبزی درست میشه ؟ 😂😂

کوکو سبزی .کوکو سیب زمینی.کوکو کدو.کو کو...

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

و اینکه نذار سیب زمینیت خوب بپزه نیم پز باشه 

تخم مرغ و با سیب زمینی خوب هم بزن من قبلش تخم مرغ رو خوب می زنم بعد سیب زمینی رنده و باز خوب هم می زنم و مواد می زنم 

دستت وخیس کن یه ظرف آبم بذار کنارت کتلتا رو با دست خیس هی مرتب خیس کن درست و بنداز تو روغن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
هر نکته مکانی و هر سخن جایی دارد... اخه جای فلفل دلمه تو کوکو سیب زمینی نیست کهههههه😃 شاید به خاطر ...

نمیدونم کلا عاشق اینم که مواد جدید توی غذا ها امتحان کنم😅

نه زیاد نمیریم که بخواد تاثیر روی انسجام بذاره